Haberler

Başakşehirli öğrenciler sıfır atık bilinci kazanıyor

Güncelleme:

Başakşehir Belediyesi, öğrencilerin sıfır atık bilincini geliştirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile el ele verdi.

Başakşehir Belediyesi, öğrencilerin sıfır atık bilincini geliştirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile el ele verdi. Başakşehirli öğrenciler, Sıfır Atık Güzel Gelecek projesinin sevimli maskotları Başakgiller'le birlikte hem eğlendi hem de öğrendi. Geri Dönüşüm Sergisi'ni gezen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, öğrencilere tam not verdi.

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü doğayı korumak ve sıfır atık projesinde emin adımlarla ilerlemek amacıyla öğrenciler için keyifli bir etkinlik düzenledi. Ayazma İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin karton, pet şişe, pet bardak gibi atık malzemeleri kullandıkları defileyle başladı. Renkli görüntülere sahne olan defilede öğrencilerin hazırladıkları kıyafetler hayli beğenildi. Defilenin ardından sahneye Sıfır Atık Güzel Gelecek projesinin sevimli maskotları çıktı. Başakgiller, öğrencilerle birlikte dans ederek şarkılar söyledi. Etkinliklere Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Coşkun'un yanı sıra veliler de katıldı.

Geri Dönüşüm Sergisi tam not aldı

Öğrenciler, atık malzemelerden yaptıkları ürünleri de okulda sergileme imkanı buldu. Geri Dönüşüm Sergisi'nde pet bardaklardan kardan adam, kapaklardan Türkiye haritası, atık kartonlardan ağaç evler gibi birçok çalışma görücüye çıktı. Serginin açılışını yapan Başkan Kartoğlu, hazırladıkları ürünlerden dolayı öğrencilere tam not verdi.

"Öğrencilerimizin emeklerine sağlık"

Sergideki çalışmaların birbirinden güzel olduğunu ifade eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Burada her şey çok güzel. Çocuklarımız gerçekten geri dönüşüm ile ilgili muhteşem eserler üretmişler. Öğrencilerimizin emeklerine sağlık. Eserler birbirinden güzel olduğu için hangisine bakacağımızı şaşırdık" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title