Haberler

Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması Başvuruları Başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 12. si gerçekleştirilecek Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması için başvuruların başladığı bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, 1994 yılında göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaşama veda eden gazeteci Barış Selçuk'un anısını yaşatmak ve genç gazetecileri teşvik etmek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri Yarışması'nın başvuruları başladı. Katılımcılar haber, fotoğraf ve görüntülerini, 22 Ağustos 2011 Pazartesi gününe kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü'ne ulaştırabilecek.

Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri, "Ulusal Gazete Haberi", "İzmir Kent Haberi", "Gazete Haber Fotoğrafı" ve "İzmir Kent TV Haberi" olmak üzere dört ayrı dalda verilecek.

Katılımcılar 5 Ağustos 2010 ile 4 Ağustos 2011 tarihleri arasında gazetelerde yayımlanmış haber, haber fotoğrafı ve televizyonlarda yayınlanmış haber ve görüntüleriyle yarışmaya başvurabilecek. Her dal için bir birincilik ve bir özendirme ödülünün verileceği yarışmada, ödül tutarı 4 dal için de 5000'er lira olarak belirlendi. Yarışmada, Barış Selçuk ile göreve giderken aynı kazada ölen gazeteci Hande Mumcu adına yine her dalda 2500 lira tutarında özendirme ödülü verilecek.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title