Haberler

Balıkesir'de 19 Mayıs törenlerinde protokol tribüne çıkan köpek ilginç görüntüler oluşturdu

Güncelleme:

Balıkesir'de 19 Mayıs törenlerinde protokol tribüne çıkan köpek ilginç görüntüler oluşturdu Burhaniye ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 8 Eylül Stadında kutlandı.

Balıkesir'de 19 Mayıs törenlerinde protokol tribüne çıkan köpek ilginç görüntüler oluşturdu

BALIKESİR - Burhaniye ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 8 Eylül Stadında kutlandı. Kutlamalar sırasında statta gösteri yapan öğrencilerin arasına giren sokak köpekleri ilginç görüntüler oluştururken, köpeklerden biri bununla yetinmeyip protokol tribününe çıktı

19 Mayıs törenleri cumhuriyet meydanında anıta çelenk konmasıyla başlayan törenler 8 Eylül stadında devam etti. Burada Kaymakam İlyas Memiş. Garnizon Komutanı Vekili Topçu Yüzbaşı Mahmut Tosun ve Belediye Başkanı Ali kemal Deveciler'in öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasının ardından İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alpaslan günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı. Daha sonra şiirler okunup gösteriler yapılırken, spor gösterileri arasında güreş de yer aldı. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Gösteriler sırasında öğrencilerin arasında yatan iki sokak köpeği de ilginç görüntüler oluşturdu. Statta yatan köpekler Kaymakam İlyas Memiş'in talimatı ile Koruma Polisi Uğur Çelik tarafından stanttan çıkarılmak istense de başarılı olunamadı. Bu arada köpeklerden biri de protokol tribününe çıktı. Gülüşmelere neden olan köpek Belediye Başkan Yardımcı Murat Yazgan tarafından tutulurken, bir zabıta tarafından uzaklaştırıldı. Törenin son bölümünde düzenlenen resmi geçit töreni sırasında bir köpek de bando takımına eşlik etti. Kaymakam İlyas Memiş ve protokol üyeleri renkli törenin ardından emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title