Haberler

Bakan Çelik'ten "Adana'da Mutluluk Katsayısını Arttıracağız" Vaadi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana’nın yıllar içerisinde Türkiye’deki gelişmenin tam tersi yönünde bir istikamette ilerlemesine sebep gösterdiği 30 yıldır Adana’yı yöneten zihniyetin, sadece maddi bir soygun değil aynı zamanda zihin soygunu gerçekleştirdiğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana'nın yıllar içerisinde Türkiye'deki gelişmenin tam tersi yönünde bir istikamette ilerlemesine sebep gösterdiği 30 yıldır Adana'yı yöneten zihniyetin, sadece maddi bir soygun değil aynı zamanda zihin soygunu gerçekleştirdiğini söyledi.

Koza Tv'deki "Gazeteci" programına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, 30 yıldır Adana'yı yöneten zihniyetin sadece maddi bir soygun değil aynı zamanda zihin soygunu gerçekleştirdiğini öne sürerek "Artık Adana'yı AK Parti Belediyeciliği'nin yönetme zamanı gelmiştir" dedi. Ülke ve seçim gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Bakan Çelik, şimdiye kadar çok seçim çalışması yürüttüğünü ancak en büyük heyecanı ve mutlulu bu seçimde yaşadığıı belirtti.

" BİZ EMRİN OLUR ADANA DİYORUZ, ONLAR…"

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun'un seçim projeleri ve kampanyası üzerinden rakip adayların projelerini de değerlendiren Bakan Çelik "Biz Adana'da yeni bir sayfa açmaya geliyoruz. Abdullah Bey'in projelerinin tamamı hükümet desteklidir. Bu projeler Adana'nın çehresini kısa sürede değiştirecek devrim niteliğinde projelerdir. Biz Adana'da dünya standartlarında bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz. Diğer adaylara baktığımızda elle tutulur bir projeleri yok vizyonları yok, kendi ilçelerine su dahi götüremeyenler Büyükşehir'i yönetmeye talip oldu. Diğer adaylar vatandaşın iradesi üzerinde baskı oluşturuyor biz ise Adanalıya emrin olur diyoruz. Adana'daki çocukların geleceğini çalanların şu an kimlerle ittifak yaptığı ortadır. Biz Adana'daki eski siyaset mantığının Adanalının geleceğini çalan eski soygun düzeninin yeni aktörlerle devam etmesini istemiyoruz. Değerli Adanalılar ben bu şehrin sokaklarında büyüdüm ve kendimi bu şehre borçlu hissediyorum. 30 Mart'ta AK Parti'nin Büyükşehir'i aldığında göreceksiniz ki buraya nasıl yatırımcı girişi olacak. Bugün 30 yıldır kasten çözülememiş sorunları biz 6 ayda çözeceğiz" dedi.

"ADANA YENİ YATIRIM VE CAZİBE MERKEZİ OLACAK"

Adana'nın mevcut sosyo-ekonomik ve kültür-sanat durumunu değerlendiren Bakan Çelik "Biz Adana'yı yeni yatırım ve cazibe merkezi haline getireceğiz. Bunu sağlayacak projeleri bizzat ben takip edeceğim. Adana'da öngörülebilir bir belediye yönetimi yok bu yüzden pek çok iş adamı Adana'daki olumsuz tabloyu görüp geri gitmiştir. Pek çok iş adamı şu an Adana'yı AK Parti'nin alması halinde yapacakları yatırımlar nedeniyle arayış içerisinde. Adanalılar'a şunu söyleyebilirim ki yatırımlar şu an gişelerde bekliyor. Yapılması gereken tek şey bunun önünü açacak büyükşehir vizyonunun hayata geçirmek olacaktır. Adana'da eski Milli Mensucat Fabrikası'nı müzeye çevirmek için çalışma başlattık. Magasus Antik Kenti ve Misis'te önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Altın Koza gibi önemli bir sanatsal etkinlik Altın Portakal'ın yanında çırak durumuna düşürülmüş. Adana'nın bu markalarını ulusal düzeyde cazip bir haline getireceğiz. Adana'da mutluluk katsayısını arttıracağız. Adana'da hayatın her alanında aktif kadınlar görüyorum. 30 Mart'tan sonra bizim partimizden seçilen belediye başkanlarının bundan böyle birinci başkan yardımcısı kadın olacaktır " dedi.

"BİZ 6 KERE GİDİP 7 KERE GELMEDİK"

Bakan Çelik, programda seçim öncesi yapılan AK Parti mitinglerini ve anketleri değerlendirdi:

"Seçim öncesi para karşılığı birçok partiyi birinci çıkaran anketler olur ancak seçime kısa bir süre kala gerçek sonuçlar ortaya çıkar. Gerçek sonuç şudur, vatandaşlar bu defa Türkiye'de istikrarın değerini bilerek oylarını kullanacak. Biz başkalarını övünülecek bir şey söylüyormuş gibi dile getirdiği "6 kere gittik 7 kere geldik" şeklinde davranmadık. Biz 11 yıl boyunca vatandaşın milli iradesini kimseye teslim etmedik, her türlü darbe teşebbüsüne direndik. 11 yıl önce kitap basamayan bir ülkeden şimdi öğrencilere tablet dağıtan bir ülke durumuna geldik. Bu siyasi istikrar sayesinde oldu."

Bakan Çelik, programda son olarak Adanalılara seslenerek "Artık Adana'yı Ak Parti belediyeciliğinin yönetme zamanı gelmiştir" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

ömer çelik türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title