Haberler

Ayvalık Belediyesi'nden 1500 kişilik dev iftar

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından tarihi At Arabacılar Meydanı'nda bin 500 kişinin katıldığı dev bir iftar gerçekleştirildi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından tarihi At Arabacılar Meydanı'nda bin 500 kişinin katıldığı dev bir iftar gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mesut Ergin'in ev sahipliğinde düzenlenen iftarda; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Onur Yakan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık vatandaş topluluğu hazır bulundu.

İftar saatini beklerken Başkan Ergin eşi Canan Ergin ile binlerce Ayvalıklının doldurduğu sofradaki vatandaşlarla neredeyse tek tek ilgilenerek sohbet etti ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ayvalık Mutfağı'nın en leziz damak tatlarından oluşan menü ile oruçlarını açan vatandaşlarına seslenen Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ramazan ayının insanları birbirine yakınlaştıran önemli bir dönem olduğuna işaret ederek, "Böylesi önemli bir dönemde bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Ramazan ayı boyunca iftar sofralarına katıldık, o güzel ortamlarda, dostlarımızla, arkadaşlarımızla değerli Ayvalıklı hemşehrilerimle bir arada olduk. Ama gönül isterdi her evin kapısını çalıp her sofraya konuk olayım. Tabii bunun mümkün olamayacağı için böylesi bir iftar sofrası düzenleyip, Ramazan Bayramı'na az bir süre kala hemşehrilerimle bu özel iftar gecesinde buluşmak bir arada olmak istedik. Dostlarımla da burada olmaktan, bu paylaşımda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bayramda da gerçek anlamdaki bayram sevincini yaşamımızın her alanında; iyilik, sevgi, sağlık, dostluk olarak yaşamalıyız. Bazen de küskünlükleri, kin ve çekişmeyi bir kenara bırakmalıyız diye düşünüyorum. İftarımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı da ailenizle, sevdiklerinizle birlikte huzur içinde geçirmenizi yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Afiyet olsun" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Ayvalık İftar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title