Haberler

Avrupa Squash Federasyonu Başkanı Wooldridge Açıklaması

Avrupa Squash Federasyonu Başkanı Zena Wooldridge, Bodrum'da ziyaretlerde bulundu.

Avrupa Squash Federasyonu Başkanı Zena Wooldridge, Bodrum'da ziyaretlerde bulundu.

Squash turizmini geliştirme çalışmaları kapsamında Bodrum'a gelen Wooldridge, Kaymakam Mehmet Gödekmerdan'ı ziyaret etti.

Gödekmerdan, Bodrum için önemli bir branş haline gelecek squashın kış turizmine katkı sağlayacağını düşündüklerini belirtti.

Otellerin bu konuda saha yapmaya başladıklarını anlatan Gödekmerdan, "Sahaları tamamlanmış olan otellerimizde squash oynanmaya başlandı. Zena Wooldridge'nin incelemeler yapmak için burada bulunması bence çok önemli bir gelişme. İnşallah 2018 Dünya Squash Şampiyonası da Bodrum'da olacak" dedi.

Wooldridge ve beraberindekiler, daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ziyaret gerçekleştirdi.

Wooldridge, yapılan çalışmalar sayesinde önümüzdeki dönemlerde squashın Bodrum'da önemli bir yere sahip olacağına inandığını vurgulayarak, "Büyük müsabakalar için yüksek kalitede yeni yerler arıyoruz. Bodrum'da da bu fırsat var. Bu nedenle sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız" diye konuştu.

Ziyarete katılan Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Hasan Öztürk, Bodrum'un squash için önemli potansiyel barındırdığını söyledi. Öztürk, "Bodrum, Türkiye'nin turizmde dünyaya açılan kapısı. Turizmin merkezi Bodrum'da squash sporu ile ilgili yapılacak etkinliklerde federasyon olarak elimizden gelen desteği veririz" ifadesini kullandı.

Mehmet Kocadon da 20 yıldan bu yana squash oynadığını, ilçede bu sporun gelişmesi için destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

Ziyaretlere Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Muğla temsilcisi ve Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu ile dernek yöneticileri de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Gödekmerdan Mehmet Kocadon Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title