Haberler

Antalya'da "Oy" Kavgası

Antalya'da, Şırnaklı aynı aşiretten iki grup arasında "oy verme" tartışması nedeniyle çıkan kavgada 1'i tabancayla 3 kişi yaralandı.

Antalya'da, Şırnaklı aynı aşiretten iki grup arasında "oy verme" tartışması nedeniyle çıkan kavgada 1'i tabancayla 3 kişi yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kepez ilçesi, Kuzeyyaka Mahallesi'nde aynı aşiretten iki grup arasında oy verme meselesi nedeniyle kavga çıktı. Kavgada Lezgin Tuncer tabancayla, Selahattin Kahraman ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ise darbedilerek yaralandı.

Yaralılar Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ve özel bir hastanede tedaviye alındı.

Yaralılardan Selahattin Kahraman, ambulansa binerken "Bize zorla oy verdirmeye çalışıyorlar" dedi.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi aynı aşiretten iki grubu ayırmak için uzun süre çaba gösterdi. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

Polis ekipleri olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı.

Kavga eden grubun, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde seçim çalışmalarını yürüten Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel'in de aralarında bulunduğu Barış ve Demokrasi Partili gruba "bozkurt" işareti yaparak taşlı saldırıda bulunulduğu Mezra beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Hüsnü Timur'un akrabaları olduğu öne sürüldü.

Kavgada yaralananların yakını Halil Timur gazetecilere, Şırnak'ta yaşanan olayla ilgili internette iki grup arasında küfürleşmeler olduğunu, kavganın da

"oy verme" tartışması sonucu çıktığını iddia etti.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title