Haberler

Ankara haber: Ankara Büyükşehir'in Teknik Eğitim Kurslarında Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor

Güncelleme:

Ankara yerel haberi | Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Teknik Eğitim Kursları’nda  (BELTEK) yeni dönem ön kayıtları, 19 Eylül tarihinde başlıyor. Akademisyenler tarafından 8 ana başlıkta, 65 kursun ücretsiz olarak verileceği programa başvuru yapmak isteyenler, 'https://beltek.gazi.edu.tr/' adresi üzerinden 27 Eylül'e kadar ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Teknik Eğitim Kursları'nda  (BELTEK) yeni dönem ön kayıtları, 19 Eylül tarihinde başlıyor. Akademisyenler tarafından 8 ana başlıkta, 65 kursun ücretsiz olarak verileceği programa başvuru yapmak isteyenler, 'https://beltek.gazi.edu.tr/' adresi üzerinden 27 Eylül'e kadar ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e herkese açık olan ücretsiz mesleki eğitim kurslarına kaldığı yerden devam ediyor.

Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Gazi Üniversitesi Rektörlüğü iş birliği ile sürdürülen Mesleki ve Teknik Eğitim Kursları'nın (BELTEK) yeni eğitim-öğretim dönemi için ön kayıtlar, 19 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

8 ana başlıkta, 65 kursun düzenleneceği eğitimlere katılmak isteyenler, 19-27 Eylül 2022 tarihleri arasında 'https://beltek.gazi.edu.tr/' adresi üzerinden ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Online olarak ön kayıt işlemi gerçekleştiren Ankaralılar'ın, kesin kayıt için Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi B Blok'ta bulunan BELTEK Kayıt Bürosu'na şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

Gazi Üniversitesi yerleşkesinde bulunan BELTEK'lerde, 8 ana başlıkta 65 farklı branşta her yaş ve meslek grubundan vatandaşlara mesleki ve teknik eğitim verilecek.

Başkentliler'in meslek sahibi olmak için yoğun ilgi gösterdiği kurslar; 2 aylık 72 saat ya da 3 aylık 108 saat olmak üzere iki farklı zaman diliminde  hafta içi her gün 18.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. 1 yıl boyunca devam eden kurslarda kursiyerlere 5 farklı kursa katılma imkanı da sağlanıyor.

BİLİŞİMDEN TEKNOLOJİYE, KİŞİSEL GELİŞİMDEN SAĞLIĞA

BELTEK'lerde dersler akademisyenler tarafından üniversite yerleşkesinde hem teorik hem de pratik olarak veriliyor. Kurslarda; bilişim, elektrik-elektronik, inşaat, metal ve makine teknolojileri başta olmak üzere kişisel gelişim kursları, sağlık kursları, ağaç işleri mobilya ana başlığıyla toplam 65 farklı branşta eğitimler düzenlenecek.

Üniversite ve yerel yönetim iş birliğinin en güzel örneklerinden biri olan ve her yıl binlerce kişinin meslek sahibi olmasını sağlayan BELTEK'lerde, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaç duyduğu, ara eleman yetiştiriliyor.

Kaynak: ANKA / Yerel

Gazi Üniversitesi Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title