Haberler

Ankara Büyükşehir'den 3 Yılda Yayın Rekoru: Canlı Yayınlanan İhale Sayısı 2 Bin 605'e Ulaştı

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla 8 Mayıs 2019 tarihinden itibaren mal ve hizmet alım ihaleleri için başlatılan canlı yayın uygulaması 3'üncü yılını doldurdu. ABB TV, Youtube Kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden son 3 yılda 2 bin 605 ihale yayınlanarak, canlı yayın rekoru kırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın göreve gelmesiyle şeffaf belediyecilik uygulamalarından biri olarak başlatılan mal ve hizmet alım ihaleleri, 3 yıldır kesintisiz olarak canlı yayınlanmaya devam ediyor.

Türkiye'ye örnek olan uygulama sayesinde hem firmalar hem de vatandaşlar 8 Mayıs 2019 tarihinden itibaren ABB TV, Youtube Kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanan Büyükşehir, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü ile tüm bağlı iştiraklere ait mal ve hizmet alım ihalelerini ilgiyle takip ediyor.

36 AYDA 2 BİN 605 İHALE CANLI YAYINLANDI

Şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkesi doğrultusunda 8 Mayıs 2019-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında 2 bin 605 ihale kayıt altına alınarak canlı yayınlandı.

36 ayda altyapı çalışmalarından kentsel dönüşüme, Halk Ekmek büfesi kura çekilişinden taşınmazların kiraya verilmesi ve satışına kadar birçok ihale düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in önemli ve öncelikli ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurdu.

Canlı ihale döneminde 3'üncü yılını dolduran Ankara Büyükşehir bir yandan serbest rekabet ortamı sağlarken bir yandan da kırım oranlarında yaşanan yüksek artış nedeniyle tasarruf da elde etti.

Kaynak: ANKA / Yerel

Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title