Haberler

Altın Adam Ödülleri Sahiplerini Buldu

Gümüşhane’de 48 yıldır yayın yapan Kuşakkaya Gazetesi, ilk kez düzenlediği ‘Gümüşhaneli Yılın Altın Adamları Ödül Töreni’ ile muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Gümüşhane'de 48 yıldır yayın yapan Kuşakkaya Gazetesi, ilk kez düzenlediği 'Gümüşhaneli Yılın Altın Adamları Ödül Töreni' ile muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen törene, siyasetten bürokrasiye, spordan sanata birçok Gümüşhaneli katıldı. İnternet üzerinden yapılan ve 21 bin 322 oy kullanılarak gerçekleştirilen anketle, 27 kategoride ödül verildi.

Gümüşhane'nin yetiştirdiği önemli isimlerin ödüllendirildiği törene ev sahipliği yapan Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Kuşakkaya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sezai Köprülü, Gümüşhanelinin milli, ahlaki ve insani duygularıyla zaten altın adam olduğunun altını çizerek "Burada bulunan ya da bulunmayan bütün hemşehrilerimiz kendi uğraş alanlarında ödüllerin en büyüğünü, taşıdıkları Gümüşhaneli kimliğiyle hak ediyor" dedi.

YILIN İL DIŞI BELEDİYE YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜ YENİMAHALLE'YE

Ankara'da yaşayan bir Gümüşhaneli olarak, memleketini unutmayan ve en iyi şekilde temsil eden Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Yılın İl Dışı Belediye Yöneticisi ödülüne layık görüldü. Altın Adam Aras'a ödülünü, AKP Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün takdim etti.

Törende yalnızca ödül almayan Aras, Yılın İş Kadını Arzuhan Yalçındağ ve Yılın Sporcusu Ercan Muslu'ya da ödüllerini verdi. Yalçındağ adına ödülü CNN Türk ve Kanal D Ankara Temsilcisi Hande Fırat teslim aldı.

Davetliler, programın sonunda yılın sanatçıları seçilen Mahmut Polat ve Onur Akgül'ün türküleriyle coştu. Şarkıların renk kattığı program, hatıra fotoğrafıyla son buldu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sheraton Otel Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title