Haberler

AK Parti Terme Skm Açılışı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Terme İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Terme İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Terme Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu, Terme Belde Belediye Başkanları, Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Çarşamba İlçe Başkanı Anıl Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Terme Belediye Başkan Aday Adayları, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe kadın ve gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri, sandık müşahitleri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, selamlama konuşmasında ilçede birlik ve beraberlik içinde yorulmadan, usanmadan gece-gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti. Terme İlçe Belediye Başkan Adayı Şenol Kul ise, "Amacımız, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışından hareketle insanımıza hizmet etmek; insan odaklı, değer eksenli, şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla şehrimizin potansiyel ve dinamiklerini harekete geçirmek bütüncül bir yerel kalkınma vizyonu ortaya koymak ve ilçemizin fiziki, sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi açıdan bir bütün olarak gelişimine katkı sağlamaktır. Bütün insanlarımızla bir ve beraber olarak geleceğe yürümek, farklı bir çıkış yapmak, model bir kent oluşturmak, Terme'yi bölgenin cazibe merkezi ve yükselen yıldızı haline getirmektir" dedi.

"BİZ MÜTEVAZİYİZ, ASLA BÖBÜRLENMEYİZ"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Terme SKM önünde toplanan çok sayıda vatandaşa bu katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Bir pazartesi günü işini gücünü bırakıp burayı bir miting alanına çevirdiniz. Bizim gönlümüzü hoş ettiniz. Allah'ta sizin gönlünüzü hoş etsin. Burada seçim koordinasyon merkezimizin açılışını yapıyoruz. İlerleyen günlerde burada Terme için yapmayı düşündüğümüz projeleri sizlerle paylaşacağız. Burada sizin beklentilerinizi dinleyeceğiz. Burası mütevazi bir yer ama buranın açılışında bile burayı böylesine kalabalık bir miting alanına çevirdiğiniz için bir kere daha sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"17 İLÇENİN 17SİNİ DE ALACAĞIZ"

"Hizmet yaparken önemli olan kalıcı bir hatıra, kalıcı bir hizmet bırakabilmektir" diye konuşan Başkan Yılmaz, "Terme Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Yirmibeşoğlu neredeyse 20 sene böyle güzel hizmetlerle, güzel hatıralarla tamamlıyor hizmet süresini. Bundan sonra yaptıkları ile anılacak ve bundan sonraki hayatını yaptıkları konuşularak geçirecek. Onun için ben Ahmet beye bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Ama içimde çok rahat, çünkü en az Ahmet Bey kadar başarılı olacağına inandığım Şenol Kul arkadaşımız bu bayrağı inanıyorum ki devralacak. Beş yıldır Kozluk beldesindeki tecrübesiyle en iyi şekilde hizmet verecektir. Bizim de Allah'a şükür Samsun'da yeteri kadar bilgimiz, tecrübemiz ve biriktirdiklerimiz var. İşte biz bu tecrübemizle burada yapacağımız iş birliğiyle çok güzel bir hizmet anlayışını ortaya koyabiliriz. Biz bu anlayışla Termeyi de ihya ederiz, Samsun'u da ihya ederiz, Çarşamba'yı da ihya ederiz hiç kuşkunuz olmasın. Yeter ki siz bize destek olun, arkamızda durun. Biz bu işi de belediyeciliği de biliriz. Ama biz mütevaziyiz, asla böbürlenmeyiz. Allah sağlık verirse biz sizin hizmetkarınızız, ben sizin desteğinizle bunları başaracağımıza yürekten inanıyorum. 30 Martı 31 Marta bağlayan gece inşallah burada büyük bir şenlik olacak, seçimi kazanmanın mutluluğu olacak. İnşallah biz de o gece sabaha kadar bütün ilçeleri gezeceğiz. Çünkü, inanıyorum ki biz o gece bütün ilçeleri kazanacağız, 17 ilçenin 17sini de alacağız. Ben bunun için size inanıyorum. Çünkü siz bunun için bize inanıyorsunuz. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum, bu memlekette en iyi hizmeti AK Parti'nin yapabileceğini siz de gayet iyi biliyorsunuz. Bunu bilmeyenler ya da kabul etmek istemeyenler kafalarındaki bazı takıntıları nedeniyle bunu yapıyor. Allah onlara da iyilik versin. Siz yetersiniz bize sizin dualarınız yeter bize" şeklinde konuştu.

"NE YAPTIYSAK MİLLETİMİZ İÇİN YAPTIK"

30 Mart'ın artık kalıcı olarak Türkiye'de demokrasinin yerleştiğinin, Türkiye'de iktidarları milletin belirlediğini en güçlü bir şekilde gördüğü gün olacağını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise şöyle konuştu: "11 yıl boyunca her ne yaptıysak milletimiz için yaptık, milletle birlikte yaptık, milli iradeyi ve demokrasiyi güçlendirmek için yaptık. Neyin karşısında durduysak, neyi desteklediysek millet için destekledik. Demokrasi ve milli iradeye güç kazandırmak için hiç kimsenin cesaret edemediği, yanına yaklaşamadığı, hatta hayalini dahi kuramadığı reformları AK Parti iktidarı gerçekleştirdi. Son derece önemli bir seçime sayılı günler kaldı. 11 yılın en önemli, en hayati, aynı zamanda da demokrasi sürecimizdeki en tarihi seçime giriyoruz. 30 Mart seçimleri çok önemli. 30 Mart millet egemenliğinin, milli iradenin, sandığın ve demokrasinin zaferini ilan edeceği, kayıtsız ve şartsız hakimiyetini ilan edeceği, ülkemiz ve milletimiz adına dönüm noktası niteliği taşıyan bir seçim. Şunu bilmenizi istiyorum: 30 Mart, bugün hala sandık dışı yöntemler arayanların heveslerini kursaklarında bırakacak. 30 Mart, bugün hala demokrasi dışı yöntemlerden medet umanları daimi bir yenilgiye uğratacak. 30 Mart, bugün hala milli iradeden, millet egemenliğinden başka yollar arayanların umutlarını bir daha canlanmamak üzere kıracak. Demokrasi düşmanları, millet düşmanları, sandık düşmanları 30 Mart'la birlikte tüm çabalarının beyhude olduğunu görecektir. Değerli Termeli hemşehrilerim, bu günler geçecek, bu günler sabırla geçecek, metanetle, tahammülle geçecek, gayretle, çabayla, çalışmayla geçecek, asla vazgeçmeyeceğiz. 30 Mart'ta kadar durmadan gece-gündüz çalışmamız gerekiyor. Gençler, hiç durmayacağız, daha fazla çalışacağız, daha fazla gayret edeceğiz ve Allah'ın izniyle yerel yönetimlerde belediyelerle gümbür gümbür bir değişim, dönüşümü Türkiye'mize kazandıracağız; 30 Mart 2014 bunun ispatı olacak. Milletimiz kararı en güzel şekilde verecektir. Türkiye'yi büyütmeye, bu milletin gururuna gurur katmaya devam edeceğiz."

Konuşmalarının ardından AK Parti İlçe Terme Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelesi kesildi.

SKM açılışı sonunda Terme Gençlik Kolları tarafından İl Başkanı Fuat Köktaş'a el yapımı duvar saati hediye edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Köktaş Ak Parti Samsun Terme Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title