Haberler

AK Parti Genel Sekreteri İpek Açıklaması

"İslam aleminin ramazanı tam coşkuyla yaşayacağı zamanlarda, mutlaka İslam coğrafyasının belli yerlerinde sıkıntılar başlıyor. Bu bir yıl önce de böyleydi, daha önce de böyle oldu"

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, "İslam aleminin ramazanı tam coşkuyla yaşayacağı zamanlarda, mutlaka İslam coğrafyasının belli yerlerinde sıkıntılar başlıyor. Bu bir yıl önce de böyleydi, daha önce de böyle oldu" dedi.

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftarda konuşan İpek, Mısır, Suriye ve dünyanın birçok yerinde yaşananların Müslümanların ramazanı acı içinde yaşamalarına sebep olduğunu söyledi.

Çok önemli bir süreçten geçtiklerini dile getiren İpek, "İslam aleminin ramazanı tam coşkuyla yaşayacağı zamanlarda, mutlaka İslam coğrafyasının belli yerlerinde sıkıntılar başlıyor. Bu bir yıl önce de böyleydi, daha önce de böyle oldu " diye konuştu.

İpek, koalisyon hükümetlerinin Türkiye'nin zararına olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:

"AK Parti kurulmadan önce bu ülkenin güçlü olmasını ve ilerlemesini istemeyenler, bu ülke ilerlerse, büyürse, güçlü olursa lider olacak, bölgesel güç olacak bunu istemedikleri için, AK Parti kurulmadan önce işin kolayını bulmuşlar, nasıl mı? Bizim insanlarımızı bölmüşler, parçalamışlar ve seçimler yapılmış ardından her zaman koalisyonlar çıkmış. Koalisyonlar birbiriyle kavga ededursun. Diğer ülkeler güçlenmiş ama biz hep geride kalmışız."

AK Parti olarak iktidara geldiklerinde kişi başına düşen milli gelirin 3 bin 200 dolar olduğunu hatırlatan İpek, "AK Parti önce parçalanmış siyaseti bir araya getirdi. Ardından siyaset güçlendirildi. İlk iktidara geldik, Irak işgal edilmişti. Irak işgal edildiğinde o yangını Türkiye'ye sıçrattırmadık ve ilerlemeye devam ettik ve bugün ülkemizde kişi başına düşen milli gelirimiz 10 bin 500 dolardır. Bundan sonraki sürelerde daha da iyi olacak" ifadelerini kullandı.

İftara, AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan, belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Haluk İpek Beypazarı Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title