Haberler

AK Parti'den Cumhurbaşkanını hedef gösteren gazeteciye suç duyurusu

Güncelleme:

AK Parti'den Cumhurbaşkanını hedef gösteren gazeteciye suç duyurusu AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, "Bu nasıl bir kindir, bu nasıl bir düşmanlıktır, bunun hesabını biz değil Türk adaleti soracaktır" AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a...

AK Parti'den Cumhurbaşkanını hedef gösteren gazeteciye suç duyurusu

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım,

"Bu nasıl bir kindir, bu nasıl bir düşmanlıktır, bunun hesabını biz değil Türk adaleti soracaktır"

BİLECİK - AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hedef alarak paylaşım yapan şahıs hakkında suç duyurusunda bulunarak, "Ne yazık ki ilimizde de kendini gazeteci olarak konumlandıran fakat gazetecilik gibi kutsal bir mesleği yapmaya layık olmayan Mehmet Erdem adındaki bir şahıs şehit yakınına utanmadan küfür eden Lütfü Türkkan'a sahip çıkarak Cumhurbaşkanımızı ve milletimizi hedef göstermiş ve hakaret etmiştir" dedi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Bilecik'te gazetecilik yapan bir şahsın sosyal medya üzerinden "Ulan sarayın müteahhidi 82 Milyonun anasını belledi de sesimiz çıkmadı, bir adam provokatöre sövdü diye kıyamet kopartıyorsunuz" diyerek sonunda küfürlü etmesine karşın Bilecik Adliye Sarayı'ndan suç duyurusunda bulundu. Adliye çıkışı gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, "Geçtiğimiz günlerde Bingöl'de meydana gelen çirkin olayda bu milletin vekili olmayı hak etmeyen bir şahıs acısını yüreğine gömmüş bir şehit yakınına ağza alınmayacak derecede küfür ettiği tüm Türkiye şahit oldu. Tüm ülke tek yürek bir şekilde bu olaya tepki gösterirken akıl almaz bir şekilde bazı kesimlerde küfürbaz şahsa destek gelmektedir. Ne yazık ki ilimizde de kendini gazeteci olarak konumlandıran fakat gazetecilik gibi kutsal bir mesleği yapmaya layık olmayan Mehmet Erdem adındaki bir şahıs şehit yakınına utanmadan küfür eden Lütfü Türkkan'a sahip çıkarak Cumhurbaşkanımızı ve milletimizi hedef göstermiş ve hakaret etmiştir. Bu nedenle Cumhuriyet başsavcılığına şahıs aleyhinde suç duyurusunda bulunulmuş yasal sürecinde takipçisi olunacaktır. Ne talihsizliktir ki şehit yakınlarına hakaret edenleri savunan bu şahıs aynı zamanda Türk bayrağının arkasına sığınmaktadır. Bu nasıl bir kindir, bu nasıl bir düşmanlıktır, bunun hesabını biz değil Türk adaleti soracaktır. Yazıklar olsun şehir yakınına küfür edenlere, yazıklar olsun milletine küfür edenlere arka çıkanlara, hiç biri şehirlerimizin ve gazilerimizin hakkını ödeyemezler" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Bilecik Haberler

title