Haberler

AK Parti Ankara Milletvekili İşler Açıklaması

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, "Aciz iktidarlar dönemi artık bitmiştir" dedi.

İşler, Akyurt ilçesinde AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığının 4. olağan kongrelerine katıldı.

Kongrede konuşan İşler, partisinin 2023 hedeflerini açıkladığına işaret ederek, 2023 hedeflerinin Türkiye'nin her bakımdan büyümesi, gelişmesi, kalkınması ve Avrupa'nın ilk ülkeleri arasına girecek, dünyada ilk ona girecek ülke haline gelmesi demek olduğunu vurguladı.

"Bu yolda çalışmalarımız devam ediyor, bizim bu hedeflerimizden rahatsız olanlar işte 2011 seçimlerinden sonra düğmeye bastılar" diyen İşler, şunları dile getirdi:

"Türkiye Arap baharına ilham kaynağı olduğu için onlar tarafından cezalandırılması gereken bir ülke olarak görüldü ve bu şekilde aleyhte bir kampanya yapıldığını, bu işin ilgilileri bilirler. Hem yurt içinde hem de uluslararası medyada bunu görüyoruz. İşte bunun akabinde hükümeti alaşağı etmek için bir takım operasyonlar yapıldı. Bunun ilki Gezi olayları. Çok enteresandır, Gezi olaylarının çıktığı aylarda biz IMF'ye olan borçlarımızı bitiriyoruz yani boynumuzdaki boyunduruğu çıkarıp atıyoruz, Türkiye olarak aradan 60 yıl geçtikten sonra ilk defa borcumuzu sıfırlıyoruz ki, Osmanlı'nın çöküşü de biliyorsunuz Düyun-u Umumiye dediğimiz bu IMF türü borçlarla olmuştur. Siz o boynunuzdaki borç boyunduruğu çıkarıp atıyorsunuz, daha 15 gün geçmeden Türkiye'de kıyamet koparılmaya çalışılıyor, bunlar tesadüfi olabilir mi?"

İşler, sözlerine şöyle devam etti:

"Değerli kardeşlerim onlar şunu unuttular, Türkiye ile eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı unuttular, eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki yegane fark nedir biliyor musunuz, eskiden aciz, ürkek, titrek, korkak, beceriksiz siyasetçiler vardı, birileri bir uyarıda bulunduğu zaman şapkasını alıp gidiyorlardı veya belli kuruluşlar, STK'lar  gazetelere ilan verdiği zaman yine hükümetler alaşağı ediliyordu. Ama bu eski Türkiye'deydi, Aciz iktidarlar dönemi artık bitmiştir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan başbakan olduğu dönemde kameralar karşısına geçtiğinde, 'Ben zamanla iktidarda kaldığım zaman muktedir olacağım ve bunu millet de görecek' demişti, işte çok şükür geçtiğimiz 12 yıl içerisinde iktidarsız, muktedirsiz iktidarların nasıl muktedir hale geldiğini hep birlikte gördük. Buradaki en büyük başarı da tabi ki milletimizin AK Parti'ye ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a her girdiği seçimde vermiş olduğu destektir."

Kongreye, AK Parti Ankara Milletvekilleri Nurdan Şanlı ve Tülay Selamoğlu, Ankara İl Başkan Yardımcısı Edip Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Kara, İl Gençlik Kolları Başkanı Kurtcan Çelebi, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ile il yönetim kurulu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Gençlik Kolları Başkanlığına tek aday olarak kongreye giren Mustafa Sandıklı seçilirken, Kadın Kolları Başkanlığında ise Özlem Pelitoğlu güven tazeledi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Emrullah İşler Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title