Haberler

Ak Adaylar Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal beraberinde AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat üyeleri ile birlikte tam kadro seçim çalışmalarını sürdürüyor.

7 Haziran genel seçimleri doğrultusunda AK Parti milletvekili adayları ve teşkilat üyeleri ilk olarak İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Ziraat odası Başkanı Hasan Benlioğlu, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı İlhami Yılmaz, Karabük Orman Kooperatif Birliği Başkanı Hamdi Kaplan, KARDER Başkanı Uğur Çalışkan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyit Ahmet Karabacak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen'i ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, "7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri için çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Parti teşkilatımız ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak sıkmadık el bırakmadan gece gündüz çalışıyoruz. Gündüz kurum ziyaretleri, akşamları da ev toplantıları ile ziyaretlerimize devam ediyoruz. İnşallah 7 Haziran günü Karabük'ümüz de milletvekili sayımızı yine 2-0 yaparak hizmetlerimize tüm hızı ile devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Osman Kahveci ise, vekaleti halkın vereceğini ve bu kapsamda da çalışmaların devam ettiğini kaydederek, Biz Karabüklü hemşerilerimizden vekalet almaya geldik. Allah'ın izniyle 7 Haziran günü Karabük'ümüz bayram yeri gibi olacak. Bizim iktidarımız döneminde Karabük'e yapılan hizmetler ortadır. İnşallah bu seçimlerde de halkımız bizlere vekaleti verip hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Timurçin Saylar ise, "Milletvekili adaylarımız ile birlikte tüm teşkilat kademelerimiz sistemli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Her gün seçim koordinasyon merkezimiz ile sistemli bir şekilde irtibat halinde olarak ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizler halkımıza hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. Karabüklü kardeşlerimiz bunun farkında ve bu farkı da 7 Haziran günü gösterecektir" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Namal Ak Parti Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title