Haberler

AİÇÜ'de akademik başarı destek eğitimine katılan öğretmenlere başarı sertifikaları verildi

Güncelleme:

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol sonrası hayata geçirilen Akademik Başarı Destek Eğitimi Programı bağlamında başarılı olan 700 öğretmene sertifikaları verildi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol sonrası hayata geçirilen Akademik Başarı Destek Eğitimi Programı bağlamında başarılı olan 700 öğretmene sertifikaları verildi.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen, AİÇÜ Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan, Serhat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Akademik Başarı Destek Eğitimi sertifika törenine, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ağrı Milli Eğitim İl Müdürü Hasan Kökrek, il protokolü, akademisyenler ve öğretmenler katıldı.

Akademik Başarı Destek Eğitimi Programında konuşan AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, "Medeniyetimizde ve inancımızda yer alan 'Beşikten mezara kadar ilim tahsil ediniz" düsturu günümüz Bilgi Toplumunda 'Hayat boyu öğrenme' şeklinde ifadesini bularak çağın ve toplumların her alanında istenilen nitelik sahibi bireylerin yetişmesi için vaz geçilmezdir. Bu düstur bireylerin toplumdaki değişim ve gelişim sürecine uyum sağlamalarına ve hayatlarını daha iyi kontrol edebilmelerine yönelik olarak sosyal ve ekonomik yaşamın tüm basamaklarında aktif katılımlarına imkan tanımaktadır. Bu çerçevede akademisyenlerimiz tarafından proje ile verilen eğitimlerle, çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizde farkındalık düzeyini artırarak mesleki ve kişisel gelişimlerine olumlu katkı sağlanmaktadır. Öğretmenlerimizin motivasyonu ve donanımı yüksek bir şekilde görevlerini yapması ülkemizin 2053 ve 2071 vizyonunu hayata geçirecek gençlerin yetişmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Projeye katkı sunan tüm paydaşlara teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

milli eğitim bakanlığı Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title