Haberler

Adana Optimum'da Eğlenceli Turnuva

Adana Optimum Outlet Alışveriş Merkezi bünyesinde yer alan 12 kulvarlı Playbowling de şimdiden her yaş grubundan ziyaretçinin tutkusu oldu.

Adana Optimum Outlet Alışveriş Merkezi bünyesinde yer alan 12 kulvarlı Playbowling de şimdiden her yaş grubundan ziyaretçinin tutkusu oldu.

Kurumlar arası ve kurum içi bowling turnuvalarına ev sahipliği yapan Playbowling'in geçtiğimiz günlerdeki konuğu Migros çalışanları oldu.

Migros Ticaret A.Ş Güneydoğu Anadolu Şubesi Eğitim Uzmanı Hasan Dede Kargınoğlu'nun destekleri ile düzenlenen turnuva, Adana il merkezi ve ilçelerindeki Migros çalışanlarını bir araya getirdi. Tatlı bir rekabet, heyecan ve eğlencenin yaşandığı turnuvada yorgunluk atan kurum çalışanları, hoşça vakit geçirdiler.

108 kişinin yarıştığı ve aileleri ile birlikte 200 kişinin katıldığı bowling turnuvasında, Oktay Bostancı, Mevlüt Didiş, Fatma Kazancı, Lütfü Pek, Yahya İncekalan'dan kurulu ekip birinciliği göğüsledi. Serap Özlütürk, Zeynep Söğüt, Koray Özdemir, Zafer Sarı, Serkan Erdoğan ve Buğra Özlü ikinciliği elde ederken, Hatice Keskin, Hasan Aldoğu, Mehmet Eser, İsmail Demirci, Yılmaz Büzlü, Müslüm Demir ise üçüncü oldu.

Çekişmeli geçen turnuvanın ardından dereceye girenlere ödülleri verilirken Migros çalışanları, Adana Optimum yönetimine teşekkürleri ve bu tür etkinliklerin devam etmesi dileklerini ilettiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Migros Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title