Haberler

30 Ağustos Zaferinin 100'ncü yılı törenlerle kutlandı

Güncelleme:

Vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşunu ve bağımsızlığı müjdeleyen, şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 100'üncü yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşunu ve bağımsızlığı müjdeleyen, şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 100'üncü yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Kutlama programları çerçevesinde ilk olarak çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende Vali Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı ve 9'uncu Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Atatürk Anıtına çelenk sundular. Çelenklerin sunulmasının ardından düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile sona erdi. Çelenk Sunma Töreninin ardından Vali Hasan Şıldak beraberinde Garnizon Komutanı ve 9'uncu Ana Jet Üs Komutanı Hv.Plt.Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte Valilik Kuvayi Milliye Salonunda 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.

Program, tebriklerin kabulünün ardından Kuvayi Milliye Meydanında düzenlenen Kutlama Töreni ile devam etti. Törende Vali Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı ve 9'uncu Ana Jet Üs Komutanı Hv.Plt.Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile vatandaşları selamladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın günün anlam ve önemine ilişkin mesajı okundu. Daha sonra, Hava Piyade Albay Rasim Süt, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferinin anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Al bayrakların coşkuya ortak olduğu törende daha sonra Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Zeynep Karaoğlu "Milli Mücadele Destanı" ve 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencisi Ersan Metinbaş "30 Ağustos" isimli şiirleriyle büyük alkış aldı. Tören Balıkesir Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bandosu'nun gerçekleştirdiği müzik konseri ile devam etti. Katılımcıların hep bir ağızdan bayraklarla eşlik ettiği dinletinin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı geçit töreni ile sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yücel Yılmaz Cihangir Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title