Haberler

3 hektar ormanlık alan yandı

Güncelleme:

3 hektar ormanlık alan yandı Kavaklıdere ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile 3 hektarlık alanda kontrol altına alındı.

3 hektar ormanlık alan yandı

Kavaklıdere ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile 3 hektarlık alanda kontrol altına alındı.

MUĞLA - Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile söndürüldü.

Kavaklıdere ilçesi Gökçukur mevkiinde ormanlık alanda çıkış nedeni henüz tespite dilemeyen orman yangınına havadan 4 helikopter karadan 11 arazöz, 4 su tankeri ve 100 işçi müdahale ile Kavaklıdere Belediyesi ve Büyükşehir Kavaklıdere İtfaiye Grup Amirliği ekipleri müdahale etti. Vadide sık çam ormanlık alanda başlayan yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

Orman yangın ekipleri yanan sahada soğutma çalışması yaparken, yangın sonrası yaklaşık 3 hektarlık kızılçam ormanının yandığı açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kavaklıdere Muğla Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title