Haberler

12 Yıldır Çektiği Istıraptan 30 Dakikada Kurtuldu

Tekirdağ'da 12 yıldır çeşitli ağrılardan dolayı yemek yiyemeyen 22 Yaşındaki Ayten Ursavaş, hastalığının devasını Özel Optimed Hastanesi'nde buldu.

Tekirdağ'da 12 yıldır çektiği karın ağrısı, bulantı, kusma, kilo kaybı, yemek yiyememe gibi şikayetleri olan Ayten Ursavaş, bu şikayetlerinin son 3 aydır aşırı arttığını, gitmediği hastane kalmadığını belirtti. 22 yaşındaki Ayten Ursavaş, şikayetlerinin ıstırap ve işkenceye dönmesi üzerine Özel Optimed Hastanesi'nde görev yapan reflü ve obezite cerrahisinde deneyimli ve tecrübeli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Ayhan'a başvurdu.

Dr. Ayhan tarafından, Ayten Ursavaş'ın hastalığı üzerine yapılan muayene ve tetkiklerinde mide kapak mekanizmasında bozukluk, midenin göğüs boşluğuna kaçtığı yani mide fıtığı ve buna bağlı reflü hastalığı olduğu ve bütün şikayetlerinin buna bağlı olduğu söylenerek tedavisinin ameliyatla mümkün olacağı ve bu ameliyatın başarı şansının yüzde 96-99 oranında olduğu söylendi.

Dr. Ayhan, hasta Ayten Ursavaş üzerinde yapılacak ameliyattan bahsederek, ameliyatın kapalı yöntemle kesmeden yapıldığını ve yaklaşık 30 dakika sürdüğünü belirtti. Bir gece hastanede yatırılan hasta Ursavaş'a, Opr. Dr. Ayhan, ertesi günden itibaren şikayetlerinin kaybolacağını ve normal sağlıklı insanlar gibi her şeyi yiyebileceği anlatıldı. Bunun üzerine bu şikayetlerden kurtulmak isteyen hasta Ayten Ursavaş, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Ayhan'ın önerdiği Laparoskopik (kapalı) nissen fundoplikasyon ameliyatını olmaya karar verdi. 20 Temmuz 2016 öğlenden sonra ameliyat olan hasta Ayten Ursavaş'ın ameliyatı 30 dakika sürdü. Ertesi sabah 21 Temmuz 2016'da şifa ile taburcu olan Hasta Ayten Ursavaş, Op. Dr. Serkan Ayhan ve Özel Optimed Hastanesi'ne sonsuz teşekkürlerini ileterek hastaneden ayrıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title