Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz, Eskişehirliler, Gebzeliler, Şebin Karahisar Gökçataş ve Samsunlular derneklerini ziyaret etti.

CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz, Eskişehirliler, Gebzeliler, Şebin Karahisar Gökçataş ve Samsunlular derneklerini ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Yılmaz, mal varlığını açıkladığını belirterek, "Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den de mal beyanında bulunmasını istememize rağmen hiç bir şey yapılmadı" dedi.

Kentin, her alanda birçok sorunu bulunduğunu savunan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Osman Yılmaz Mezarlığı altında boş bir arazi var. Orayı kamulaştırarak 2 kat otopark ve üstüne de sabit pazar alanı yapacağız. Ulaşım sorunu adeta içinden çıkılmaz bir hal aldı. Cuma günleri trafik sıkışıyor. Trafikle ilgili kısa vadede çözümler hazırladık. Tek yön uygulaması ve akıllı sinyalizasyonla trafik sorunu çözülür. Bu tür basit uygulamalarla trafik rahatlatılabilir."

Yılmaz, 25 yıl Gebze Belediyesinde çalıştığını ve belediye başkanlığı tecrübesinin de bulunduğunu kaydederek, "Biz daha iyisini yapacağımızı iddia ediyoruz" dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ise kenti 20 yıldır aynı zihniyetin yönettiğini bildirerek, "Bu kentte birlikte yaşıyoruz. Değişen hiç bir şey yok. Yapılmışsa, kaldırım yapılmıştır. Bu hizmetleri yaparken önemli olan dürüstlüktür" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Yakup Yılmaz Adnan Köşker Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title