Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Öner: "30 Mart'tan sonra yarım kalan hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, "30 Mart'tan sonra yarım kalan hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 30 Mart'ta zafer bizim olacak" dedi.

Öner, CHP İl Başkanı Devrim Kök ile yerel seçim çalışmaları kapsamında Altınova, Yeni Emek, Kuzeyyaka ve Fevzi Çakmak mahallelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Öner, ziyarette yaptığı konuşmada, beş yıl önce Kuzeyyaka Mahallesi'nde bir tane dahi inşaatın olmadığını, ancak bugün her yere inşaatların yapıldığını bildirdi.

Kepez'de belediye başkanlığı döneminde ilçenin tapu sorununu çözdüğünü ve bunun sonucunda bugün birçok yere binaların inşa edildiğinin altını çizen Öner, "Öte yandan başkanlığım dönemimde Kepez'e 42 okul, 7 sağlık ocağı ve 7 pazar yeri kazandırdık. O dönemde mutlaka eksik kalan hizmetlerimiz oldu. 30 Mart'tan sonra yarım kalan hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 30 Mart'ta zafer bizim olacak" dedi.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde okul probleminin olduğunu ve bu mahalleye öncelikle okul yapılması gerektiğini kaydeden Öner, "Bölgede kadınlara, çocuklara, emeklilere ve gençlere yönelik projelerimiz var. Gençlere iş olanakları sağlayacağız ve kadınların ise sosyal hayatını geliştireceğiz. Bunun örneklerini kendi dönemimde gerçekleştirmiştik. Son 16 günümüz kaldı. Zaferin yaklaştığı son günlerde hepinizin desteğini bekliyorum" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Devrim Kök ise Anadolu coğrafyasındaki farklılıkları ayrımcılık unsuru olarak değil, bir zenginlik olarak gördüklerini belirterek, "Aranızda başka partilere oy vermiş arkadaşlar olabilir. Bugün birlik olma zamanıdır. Gittiğim her yerde Erdal Öner ismiyle ne kadar doğru bir seçim yaptığımızı görüyorum" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Fevzi Çakmak Erdal Öner DEVRİM KÖK Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title