Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Kocaoğlu: "Benim kitabımda insanlar arasında din, mezhep, etnik köken ayrımı yapmak yok"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, insanlar arasında din, mezhep ve etnik köken ayrımı yapmadığını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Bornova'yı ziyaret eden Kocaoğlu, 46 yıldır Bornova ilçesinde yaşadığını belirtti.

İnsanlar arasında bugüne kadar ayrım yapmadığını ifade eden Aziz Kocaoğlu, "Benim kitabımda insanlar arasında din, mezhep, etnik köken ayrımı yapmak yok. Biz yine ayrım yapmadan, yine insanımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Işıkkent'teki Kara Nakliyecileri Sitesi'nde esnafla bir araya gelen Kocaoğlu, lojistik sektörünün sorunlarını iyi bildiğini ve site esnafının ulaşım sorununu çözmek için hazırladıkları büyük çaplı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Geniş yollar, yeraltı otoparklarının yanı sıra çevre yolu bağlantılarını da sağlayarak ulaşım sorununu çözeceklerini dile getiren Aziz Kocaoğlu, "Yeşildere üzerinde yaptığımız Homeros Bulvarı'nı 100 milyon lira kamulaştırma bedeli ile önce Otogar'a, sonra Çevre Yolu'na bağlayacağız. Bornova'da Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddes'ni Manisa Yolu'na kadar uzatacağız" diye konuştu.

Ülkede yaşanan ekonomik sorunların nakliyat sektörünü de etkilediğini dile getiren Aziz Kocaoğlu, "Deniz ulaşımında ÖTV yok, hava ulaşımında yok. Ama kara ulaşımında var. Karadaki insanlar üretim yapsın diye sektöre can suyu verilmelidir" dedi.

Naldöken semtindeki seçim bürosunun açılışına da katılan Kocaoğlu şöyle konuştu:

"İzmirli kendisine 'gavur, sümüklü çocuğa benziyor' diyeni affetmez. İzmirli 'bu kentin milletvekili olmaktan hicap duyuyorum' diyeni affetmez. İzmirli, ' İzmir AKP'ye muhtaç' diyeni affetmez. AKP adayı bu kez de İzmir'e yorgun ve bitkin benzetmesi yapmış. Sen bu İzmir'den bu kadar rahatsız oluyorsan, niye gelip Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oluyorsun? 30 Mart'ta biletini kessinler diye mi aday oluyorsun? 30 Mart'ta hep beraber biletini keseceğiz."

Kocaoğlu, ziyaretleri sırasında kendisine eşlik eden Bornova Belediye Başkan adayı Olgun Atila'yı desteklediğini de ifade etti. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Aziz Kocaoğlu Bornova İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title