Haberler

Ak Parti Meram Seçim Merkezi Açıldı

Güncelleme:

AK Parti Meram Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yapıldı.

AK Parti Meram Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, Aksinne Mahallesi'nde yapıldı.

Açılışa, AK Parti Konya milletvekilleri Mustafa Baloğlu ve Kerim Özkul, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkan adayı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci katıldı.

AK Parti Meram Belediye Başkan adayı Fatma Toru, yaptığı konuşmada, Meram'ın kendileri için bir sevda olduğunu söyledi.

İlçeye hizmet etmeyi bir onur olarak gördüklerini ifade eden Toru, Meram'ın geleceğini halkla beraber inşa edeceklerini belirtti. Toru, "Gelecek nesillere mutluluk ve huzur kaynağı oluşturacak bir Meram hedefindeyiz. Milli irade ve demokrasinin gelişimi için her oy ilçemiz açısından önemli. Koordinasyon merkezimizin açılışının, yapacağımız çalışmalar adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da belediye başkan adayı Toru'nun işin mutfağından yetiştiğini dile getirdi.

Meram'da Büyükşehir Belediyesi ile çok güzel çalışmalara imza atılacağına inandıklarını aktaran Sorgun, seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise Meram'da seçim çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini kaydetti.

Büyük Türkiye yolunda en büyük desteği Konya'nın vereceğine inandıklarını vurgulayan Akyürek, "Konya, Türkiye'nin en önemli şehirlerindendir. Avrupa'nın en önde gelen şehirleri arasında yer alacaktır. Şahidimiz, eserlerimizdir. Hükümetimizin ve milletvekillerimizin destekleriyle bunu gerçekleştirdik. Belediye tarihinin en büyük 10 yatırımını, son 10 yılda gerçekleştirdik" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu da milletin, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara en güzel cevabı sandıkta vereceğini söyledi.

Gerçekleştirdikleri hizmetlerin halk tarafından takdirle karşılandığını anlatan Baloğlu, milletin teşekkürünü sandıkta vereceğine işaret etti..

Konuşmaların ardından, seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Toru Ak Parti Konya Meram Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title