Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hacılar ilçesini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hacılar ilçesini ziyaret etti.

Hacılar için düşünülen projeleri açıklayan Özhaseki, ilçe için en önemli yatırımın Erciyes'in Hacılar bölgesinde yapılan yatırımlar olduğunu belirtti.

Erciyes'in Hacılar'ı ayağa kaldıracağını ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:

"Bu dönem içinde ilk yapılacak hizmet dönüşüm olacak. Eski evlerin bulunduğu bölgede yeni bir planlama yapılacak. Doğalgaz Hacılar'a gelecek. TOKİ'nin Hacılar'a modern konutlar yapmasını sağlayacağız. Erciyes'e gelen turistlerin yeme içme ihtiyaçlarının karşılanacağı modern iş yerlerinin de bulunduğu yeni bir meydan düzenlemesi yapacağız. Kayseri-Hacılar ve Hacılar- Erciyes yollarını genişleteceğiz. Erciyes Hacılar kapı bölgesine konaklama tesisleri yapılacak. İçinde gençler ve hanımlara yönelik kurs merkezleri, spor salonu ve diğer ihtiyaçları karşılayacak tesislerin bulunduğu sosyal tesisi yapacağız."

Ziyarette Özhaseki'ye, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, AK Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Belediye Başkan adayı Doğan Ekici ve aralarında Saffet Arslan'ın da bulunduğu bazı iş adamları eşlik etti. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özhaseki Kayseri Erciyes Hacılar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title