Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Antalya’nın Kumluca Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı Hüsamettin Çetinkaya Mahalle Toplantılarına devam ediyor.

Antalya'nın Kumluca Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı Hüsamettin Çetinkaya Mahalle Toplantılarına devam ediyor.

AK Parti Kumluca Belediye Başkan adayı Hüsamettin Çetinkaya, seçim çalışmalarına Narenciye Mahallesinde devam etti. Yoğun hatılımın olduğu toplantıda Başkan Çetinkaya, ilk belediye başkanı seçildiği 1999 Nisan ayından bu güne kadar yaşadığı değişimi anlattı. Çetinkaya; " 2009 seçimlerinden önce kampanyalarımızı yürütürken Cumhuriyet meydanında Kumluca'yı bir Türkiye Kenti yaptık. 2014 yılına kadar da Avrupa standartlarında bir kent yapacağız demiştim. Geldiğimiz noktada Avrupa Sokrates yani en iyi şehir, en iyi başkan ödülüne layık gösterildik. O gün o sözü söylerken böyle bir şey aklımızdan bile geçmezdi. Umarın 2019 yılına kadarda bir Dünya Kenti yaparız" dedi.

Kumluca ilçesinde hiçbir alanı aksatmadan her alanda hizmet yaptıklarını kaydeden Çetinkaya, "önümüzdeki dönemde Gavur Çayı Çalışmasını tamamlayıp, sosyal yaşam alanlarını daha da genişleteceğiz. İlçemize bağlı Çaltı Köyünden içme suyu hattını alıp, Karacaağaç, Gözören, İncircik, Erentepe, Belen, Yazır ve Yeşilköy'de tamamlayacağız. Böylece o köylere cazibe ile gelen bir içme suyu şebekesi kazandıracağız. Bakın Festivalimizi halkımız üstleniyor. Çünkü Festivalimizde, spor eğlence, tanıtım gibi tüm etkenler bir arada yaşanıyor. Bakın onlarca hizmetler yapıldı. Biz bunu sizlerle birlikte başardık. Birbirimize yardımcı olmasaydık bu hizmetler olurmuydu. Eğer bu gün Avrupa bize ödül veriyorsa sizin kendinizi alkışlamanız gerekiyor" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Ak Parti Antalya Kumluca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title