Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Arguvan İlçe Başkanı Hasan Yücel ve 3 yönetim kurulu üyesi, partiden istifa etti.

CHP Arguvan İlçe Başkanı Hasan Yücel ve 3 yönetim kurulu üyesinin, partiden istifa ettiği bildirildi.

Yücel, yaptığı yazılı açıklamada, 2008 yılından itibaren gururla ve şerefle yürüttüğü CHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

"İlçe örgütü ve başkanını hiçe saymaya hiç kimsenin hakkı olmadığını" kaydeden Yücel, şunları ifade etti:

"Yerel seçimlerine aday belirleme öncesi İstanbul'da faaliyet gösteren 23 vakıf ve dernek, görevleri olmadığı halde Arguvan'da partimizin belediye başkanı adayını belirleme girişimlerini başlatmış, aday belirlenmesi amacıyla yapılan eğilim yoklaması öncesi ve eğilim yoklamasında ne yazık ki anti-demokratik uygulamalara yer verilerek aday belirlenmiştir. Tüm bu olanlara karşın partimizin zarar görmemesi, sürecin sağlıklı bir şekilde aşılabilmesi adına bizler tüm gayretimiz gösterdik. Yaşadığımız bu olumsuz süreçlerin sonrasında belediye meclis üyelerini belirlenmesi aşamasına geldiğimiz bu günlerde yine ilçe başkanı ve ilçe örgütümüzün hiçe sayılma girişimlerinin başlatıldığını gördük. Arkadaşlarımızla bunları önleme gayretlerimiz, çabalarımız da ne yazık ki sonuç vermedi. Halkın CHP'den beklentisinin yükseldiği bu dönemde bu görevlerde verimsiz olacağımız için partideki görevlerimizden istifa ettik."

Yücel ile CHP Arguvan İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Hasan Karakuş, Ali Rıfat Yücel ve Ali Rıza Mıllaoğlu'nun da partilerindeki görevlerinden istifa ettiği belirtildi. - Malatya

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Yücel İstanbul Arguvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title