Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Günşen: "Hayatımda hiçbir zaman başladığım işi yarım bırakmışlığım söz konusu değil"

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen, "Hayatımda hiçbir zaman başladığım işi yarım bırakmışlığım söz konusu değil" dedi.

Günşen, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, adaylığının açıklandığı günden buyana verimli bir şekilde seçim çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Edirne halkından aldıkları olumlu tepkiler ve gösterilen teveccühlerin, aday umutlarını artırdığını belirten Günşen, yaptıkları çalışmalarla Edirne'de  herkesin kendisini tanır hale geldiğini ifade etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıya katılmak için Ankara'ya gitmeyi planlarken adaylıktan çekildiği yönünde telefonlar aldığını aktaran Günşen, "Hayatımda hiçbir zaman başladığım işi yarım bırakmışlığım söz konusu değil. Sürece başladığımızda AK Parti'nin oy oranı yüzde 30'larda, değerli başkanımız Hamdi Sedefçi adaylığının konuşulduğu dönemde CHP'nin oy oranının da yüzde 60-65'lerde olduğu konuşuluyordu. Biz o gün düşünmedik Allah'a şükür. Sonunu düşünen kahraman olamaz. O gün öyle bir derdimiz yoktu. Bugün niye öyle bir derdimiz olsun" dedi.

Günşen, seçim çalışmalarına başladıkları günden buyana Edirne'de 32 bin evi ziyaret ettiklerini vurguladı.

Adaylıktan çekildiği yönündeki haberleri 1 Nisan şakasına benzettiğini ifade eden Günşen, konuşmasına şöyle devam etti:

"Ya birileri kendilerini buğday ambarında zannediyor ya da meyveli ağaç taşlanıyor. Demek ki siyasetin benim bilmediğim böyle cilveleri de varmış. Birileri demek ki umutlar içerisinde ve hayaller kuruyor. Hiç kimse hayal kurmasın, hiç kimse umut etmesin. Allah nasip ederse ben ve arkadaşlarım 30 mart sabahına kadar görevimizin sonuna kadar peşinde olacağız. Görevimizi yerine getireceğiz. 30 martta son damla terimizi akıtacağız. Allah ondan sonra neyi nasip ederse onu da demokrasinin gereği olarak başımızın üstüne taç edeceğiz."

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve de belediye meclisi, il genel meclisi belediye başkan adaylarının listelerini koordinatör milletvekili Tülay Kaynarca'nın gözetim ve denetiminde seçim kurullarına ilettiklerini, Edirne için yapacakları işlerden başka hiçbir  gündemlerinin olmadığını belirtti. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Günşen Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title