Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Musin Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Keramettin Yılmaz'ı ziyaret etti.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Musin Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Keramettin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Eryılmaz, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Sarıhan ve partililerle CHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, CHP'nin belediye başkan adayı Yılmaz'a çiçek verdi.

Ziyarette konuşan Eryılmaz, bugün önemli siyasi ziyaretlerinden birisini CHP Fethiye İlçe Başkanlığına ve belediye başkan adaylarına gerçekleştirdiklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ülkenin köklü partilerinden olduğunu kaydeden Eryılmaz, 30 Mart'ta yapılacak seçimde Yılmaz'a başarı diledi.

Eryılmaz, Fethiye'de heyecanlı bir seçim atmosferi gördüklerini dile getirerek, seçimlerin huzur, barış ve nezaket çerçevesinde gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

Seçimlerin barış içinde yarış olmasını dileyen Eryılmaz, "Fethiye'deki adaylar olarak ülke politikamıza da Türkiye gündemine de bu şekilde yaklaşmak istiyoruz. Fethiye halkı rahat ve huzurlu olsun. Daha fazla güler yüzlü olsun istiyoruz. Yılmaz, belediye konusunda deneyimli bir aday. Kendisiyle uzun yıllardan bu yana bir dostluğumuz var. Yarışta kendisine başarılar diliyorum" deedi.

Keramettin Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muğla ve ilçelerinde siyasi partilerin adaylarının belirlendiğini, siyasi yarışın hızlandığını ifade etti.

Seçimlerin Muğla ve Fethiye'de sevgi ve saygı çerçevesinde yapılması temennisinde bulunan Yılmaz, hizmet için aday olan herkesin Fethiye'de görev almak için kararlı olduğunu sözlerine ekledi. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title