Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

BBP Kocasinan Belediye Başkan Adayı Özbek, projelerini tanıttı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek, projelerini tanıttı.

Özbek, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, belediye başkanlığına seçilmesi halinde hayata geçirecekleri pek çok projeleri olduğunu söyledi.

Kocasinan ilçesinin bir türlü köy görünümünden kurtulamadığını savunan Özbek, şöyle devam etti:

"İlk olarak Besi Organize Sanayi Bölgesi kuracağız. Gecekondularla ilgili projelerimiz var. Halkın ve devletin denetiminde bir belediyecilik anlayışı gerçekleştiriceğiz. Bütün yaptığımız harcamalar ve faaliyetler açık seçik ortada olacak, gizilimiz saklımız olmayacak. Gençlerimiz için profesyonel spor kompleksi kurulacak. Yeni evlenecekler artık bir ağaç dikip öyle nikah masasına oturacak. Kadın sağlığına ve terapi merkezlerine ağırlık vereceğiz. Piknik ve mesire alanı projelerimiz var. 100 yıllık değişmeyen imar planları oluşturacağız. Yamula Barajını ağaçlandırma çalışmalarımız olacak. Projelerimizle Kocasinan'ı 24 saat yaşayan bir metropol haline getireceğiz."

Özbek, BBP'nin her koşula ve bulunduğu ortama göre proje üretebilen bir parti olduğunu ifade etti.

Şimdiye kadar çok sayıda fikir ve proje ürettiklerini vurgulayan Özbek, şöyle devam etti.

"Bizler bulunduğumuz konum itibariyle durmadan fikir ve proje üretebilen bir parti olduk. Belki iktidar olup bunları yapamadık ama birileri bizim projelerimizi aldı kullandı. Biz şuna üzüldük; 'BBP bu projeyi düşündü' demediler. Hiçbir şey olmamış gibi bizim projelerimizi alıp kullandılar. Bugün kamuoyundan takip ediyoruz, bazı partiler projelerini açıklıyor, ayakları yer tutmayan, gerçeklikten çok uzak projeleri billboardlarda görüyoruz. Halkımızın yapılacak şeylerle değil de yapılmayacak şeylerle avutmaya çalışıyorlar. Bunlardan bir tanesini örnek verecek olursak Sayın Özhaseki'nin eski sanayi bölgesi için açıklamış olduğu proje bir hayaldir, gerçekleşmesi imkansızdır. Proje siyaseten yapılmış bir projedir. Bizim biraz önce paylaşmış olduğumuz  projelerimizin hiçbirisinin olmama imkanı yok. Eminim ki hepiniz bunların çok rahatlıkla yapılır kanatindeyiz. Biz fikir üretiriz, proje üretiriz. Biz iktidar olursak bunları bir bir uygularız." - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Büyük Birlik Partisi İbrahim Özbek Kocasinan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title