Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Günşen: "Biz hala güzel, nazlı Meriç ve Tuncamıza kanalizasyon akıtıyoruz.

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen, "Biz hala güzel, nazlı Meriç ve Tuncamıza kanalizasyon akıtıyoruz. Bunu kabul etmek mümkün değil. Edirne'ye çağdaş belediyecilik hizmetlerini hep birlikte getirmemiz gerekiyor" dedi.

Günşen, partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda, yerel seçim çalışmalarına, "girilmedik ev, gezilmedik sokak bırakmamak" anlayışıyla başladıklarını belirtti.

Artık Edirne'de beklenen değişim ve dönüşümün zamanının geldiğini, serhat şehrinin çağdaş belediyecilik anlamında çok şey kaybettiğini belirten Günşen, şöyle konuştu:

"Biz Edirne'de beklenen değişim ve dönüşümün zamanıdır diye söylüyoruz. Bu değişim ve dönüşüm inanıyorum ki 30 Mart 2014 günü sevgili hemşehrilerimizin teveccühü ile gerçekleşecektir. Çünkü Edirnemiz, çağdaş belediyecilik anlamında çok uzun bir zaman kaybetmiş. Daha kaybedecek zamanı olmadığına inanıyorum. Yani biz hala güzel, nazlı Meriç ve Tuncamıza kanalizasyon akıtıyoruz. Bunu kabul etmek mümkün değil.

Hala Türkiye'de çok az sayıda olduğu gibi çöp topluyoruz maalesef. Yeniimaret Mahallesi'ndeki insanlarımız son derece rahatsızlar. Son derece endişeli bekleyiş içerisindeler. Oradaki çöpü kabul etmek mümkün değil. Ulaşım, alt yapı problemlerimiz var. Yani biz ne yapmayacağız desek bu süreçte yapmayacaklarımızı söylesek halkımız bize teveccüh edecektir diye düşünüyorum. Tabii ki yapacaklarımız var. Edirne'ye çağdaş belediyecilik hizmetlerini hep birlikte getirmemiz gerekiyor."

Günşen, Gaziantep, Samsun, Kayseri gibi şehirleri gezdiğini belirterek, Edirne'nin bu güzel şehirler gibi olabileceğini ifade etti.

Gaziantep'in çağdaş ve modern bir şehir olduğunu, çağdaş belediyecilik anlayışının kente tam olarak yansıdığını dile getiren Günşen, "Gaziantep'i yaşanabilir bir şehir haline getirenlere teşekkür etmemek mümkün değil. O şehirde yaşayanları kıskanmamak da mümkün değil. Doktor Asım Güzelbey 10 yıl görev yapmış ve kendi isteğiyle siyaseti bırakarak aday olmuyor" diye konuştu.

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve ise  2013 yılının Edirne için çok güzel başladığını, Edirne milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'nun Sağlık Bakanı olarak atanmasıyla serhat şehrinde bir heyecan ve mutluluk dalgası oluştuğunu belirtti.

Edirne'nin uzun yıllar beklediği, hayalini kurduğu büyük projelerin hayata geçmeye başladığını aktaran Kahve, gelecek dönemde serhat şehrinde çok daha güzel çalışmalar yapacaklarını kaydetti. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Meriç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title