Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanrıverdi: "Manisa 3,5 ay sonra ak belediyecilikle ve büyükşehir belediyesiyle buluşacak"

AK Parti'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa'nın 3,5 ay sonra ak belediyecilik ve büyükşehir belediyesiyle buluşacağını söyledi.

İzmir'de, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen 12 ilin belediye başkanı aday tanıtım toplantısında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Tanrıverdi, Manisa'ya dönüşünde parti üyelerince davul zurnayla karşılandı.

Şehir merkezine, uzun bir araç konvoyuyla giren Tanrıverdi, AK Parti Manisa İl Başkanlığınca ilçe ve belde belediye başkanları ile ilçe belediye başkan adaylarının katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Tanrıverdi, burada yaptığı konuşmada, bugünün, Manisa'nın geleceğinin ışığının yakıldığı ve birlikte yürüyecekleri yolun başlangıcı olduğunu söyledi. Adaylığının, yapılan temayül yoklaması ve anketler sonucunda ortayı çıktığını ifade eden Tanrıverdi, şöyle konuştu:

"Bu süreçte, şahsıma destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu ilan ile yükümüz ağırlaştı, sorumluluğumuz büyüdü. Birliğimiz, beraberliğimizin pekiştiğini ortaya koymamız gerekiyor. Teşkilatımızın yükünü ağırlaştırırken, zor olan işimizi, birliktelikle kolaylaştıracağız. Çünkü biz hizmetkar olmaya geliyoruz. AK Parti olarak hizmet edeceğiz. Artık Manisa Ankara ile el ele bulaşacak, büyükşehir olmanın güzelliklerini görecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de spor salonunda ismimi ilan ederken, Manisa'daki hemşehrilerim canlı yayından izlediler, tebriklerini ilettiler. Manisa, ak belediyecilik anlayışına hasret kalmış, susamış. Merak etmeyin, 30 Mart'a 3,5 ay kaldı. Manisa 3,5 ay sonra ak belediyecilikle büyükşehir belediyesiyle buluşacak. Hak ettiği hizmetleri alacak."

"11 yıllık geçmişim teminatımdır"

Tanrıverdi, 11 yıldır TBMM'de Manisa milletvekili olarak görev yaptığını ve Manisalıların boynunu öne eğecek hiçbir harekette bulunmadığını belirterek, 11 yıllık geçmişinin büyükşehir belediye başkanlığı için teminatı olduğunu söyledi.

Büyükşehir belediye başkanı olarak, yerelde siyaseti temize çekeceklerini, dürüst belediye başkanı olacağını dile getiren Tanrıverdi, şöyle devam etti:

"Bizde hırsızlık, yolsuzluk, adam kayırma olmayacak. Hizmet etmekten başka bir şey bulamayacaksınız. El birliği ile bunu gerçekleştireceğiz. Bunları birlikte gerçekleştireceğiz. Manisamızı tarihiyle kimliğiyle kişiliği ile buluşturacağız. Tarihimizdeki şanlı noktaya taşınmasını gerçekleştireceğiz. Manisa'nın, tarih, kültür, sanayi ve tarım kenti olduğunu duyuracağız. Tabii ki bunları bir ve beraber olarak gerçekleştireceğiz, yan yana duracağız. Gönüllerimizi birleştireceğiz. Hemşehrilerle aynı duygu içinde olacağız. Rakibimizin olmadığını sizlerin bu coşkusundan görüyorum."

"Başbakan Erdoğan 28-29 Aralık'ta Manisa'yı ziyaret edecek"

Tanrıverdi, adaylığının açıklanmasıyla birlikte artık sürekli Manisa'da olacağını ve parti teşkilatıyla birlikte projelerini ortaya koyacaklarını ve ardından seçim kampanyalarına başlayacaklarını söyledi.

Bu süreç öncesinde Manisa olarak 28-29 Aralık tarihlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacaklarını bildiren Tanrıverdi, "Bunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Sayın Başbakanım beni önce Allah'a, sonra sizlere emanet etti. Başbakanın tüm düşüncesi Manisa. Biz de 30 Mart akşamı Başbakanının boynunu yere eğmeden bu seçimden başarılı çıkacağız inşallah" dedi. - Manisa

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title