Haberler

MHP Sarıkamış Adayı Karabağ Oldu

MHP Sarıkamış Belediye Başkan Adayı Sinan Karabağ oldu.

MHP Sarıkamış Belediye Başkan Adayı Sinan Karabağ oldu.

MHP İlçe Başkanı Zülküf Koçak, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin başkan adayının Sinan Karabağ olduğunu açıkladı.

Koçak, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerden başarılı bir şekilde çıkmayı hedeflediklerini ifade ederek, "Yerel seçimlere 3,5 ay gibi kısa bir süre kaldı. Bu süre içinde partinin vizyonunu ve çalışmalarını vatandaşlara anlatacağız. Yapacağımız çalışmalarla 31 mart sabahı 3 hilal bayrağımızı başta Sarıkamış Belediyesi olmak üzere Kars ve diğer ilçelerde de dalgalandırmak en büyük hedefimiz ve gayemizdir" dedi.

Koçak, başkan adayları Karabağ'ın, ilçenin sıkıntılarını çözebilecek, vatandaşlara layıkıyla hizmet edebilecek bir kişi olduğunu belirterek, adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Başkan adayı Karabağ da durumun kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade ederek, "Şehitler diyarı güzel memleketim, herkesi kendine hayran bırakan harika coğrafyasıyla daha iyi hizmeti ve yönetimi hak etmektedir. Sarıkamış, üretken bir belediyecilik anlayışı ile hazırladığımız projelerle hak ettiği değeri bulacak, sözde değil özde Türkiye'nin Davos'u olacaktır" diye konuştu. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Sarıkamış Karabağ Kars Yerel Haberler

title