Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde miting yaptı.

CHP, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde miting yaptı.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'ndaki mitinge, CHP Sarıkamış Belediye Başkan adayı Turgut Yurdakul, CHP İlçe Başkanı Bülent Artaç, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Yurdakul, kar yağışı altında yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ı hak ettiği yere getirmek için aday olduğunu belirterek, vatandaşlardan destek istedi.

Sarıkamış'ın CHP ile daha çağdaş, modern yapıya kavuşacağını ifade eden Yurdakul, "Bizlere güç, destek verin mutlu yarınlara hep birlikte yürüyelim." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıkamış Kars Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
title