Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Eflani ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan ve vatandaşlarla sohbet eden Ünal, Belediye Başkanı ve AK Parti Eflani Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertuğrul'a destek istedi.

Seferler köyünde de köylülerin sorunlarını dinleyen Ünal, ziyaretlerinde ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetlerden bahsetti.

Eskipazar ilçesine ziyarette bulunan Niyazi Güneş de ilçe merkezinde esnaf ile görüştü.

Belediye Başkanı ve AK Parti Eskipazar Belediye Başkan Adayı Mustafa Yarkan'a destek isteyen Güneş, ilçeye uygulanacak projeleri anlattı.

Sandık görevlileriyle toplantı

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde görev alacak sandık görevlileriyle toplantı yaptı.

İlçe Teşkilat Başkanı Bayram Aktaş, Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıda, sandık görevlilerinin seçim günü çok iyi çalışması gerektiğini belirterek, "Bizlere seçimi kazandıran oylar kadar, oylarımıza sahip çıkan sandık görevlisi arkadaşlarımızın görevlerinde gösterdikleri hassasiyettir." ifadesini kullandı.

AK Parti Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanı Nurullah Özen de "Sandık görevi sıradan bir görev değildir. Üzerimizdeki sorumluluk çok büyüktür. Sadece hakkı teslim etmek ve adil bir seçim olması için çaba gösterin. Sandığı namus olarak görmenizi istiyoruz. Vatandaşların oylarına sahip çıkmak için gayret gösterin." değerlendirmesinde bulundu.

Uysal, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Şirinevler Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Seçmenlerin beklenti ve taleplerine kulak veren Uysal, Karabük'te yeni başlangıçlar ve yeni atılımlar gerçekleştirebilmek için 31 Mart seçimlerinde destek talebinde bulundu.

Uysal, "AK Parti'ye destek olmak demek, bizim bu halk için hizmetkar olmamız demek. Karabük için el ele, yürek yüreğe verecek ve inşallah hep birlikte çalışacağız." diye konuştu.

Uysal, daha sonra Fevzi Fırat Caddesi esnafını da ziyaret etti.

Kaya, "Safranbolu olarak bizler kocaman bir aileyiz"

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Safranbolu olarak bizler kocaman bir aileyiz. 31 Mart'tan sonra bu büyük aile el ele, gönül gönüle çok büyük başarılara imza atacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeye getirdiği insan odaklı belediyecilik anlayışının tam da bu noktada devreye girdiğini vurgulayan Kaya, şunları kaydetti:

"Bizler ailenin kutsallığına inanan bir medeniyetin mensuplarıyız. Gelenek ve göreneklerimize sonuna kadar bağlıyız. Buradan yola çıkarak ilçemiz, Osmanlı kültürünü ülkemizde en iyi yansıtan, yardımsever, misafirperver, çevresine saygılı insanların yaşadığı bir kent. Bu kent, aile ve birlik olmanın, inanmanın ne demek olduğunu iyi bilir. Bizler de Safranbolu olarak hiçbir farklı görüşü ayırt etmeden büyük bir aile olduğumuza inanıyoruz. Çünkü biz Safranboluyuz" sözlerine yer verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title