Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

KOCAELİ(AA) - Cumhur İttifakı'nın AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gençlerle çay sohbetinde bir araya gelerek, projelerini anlattı.

KOCAELİ(AA) - Cumhur İttifakı'nın AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gençlerle çay sohbetinde bir araya gelerek, projelerini anlattı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile İstasyon Caddesi'nde gençlerle buluşan Bıyık, projeleri hazırlarken, gençlerin istek ve taleplerini de dikkate aldığını söyledi.

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren gençlerin fikirlerine her zaman değer verdiğini vurgulayan Bıyık, "Biz de aynı şekilde Darıca'da yaşayan gençlerimizin düşüncelerini, fikirlerini önemsiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakın ile hayata geçireceğimiz projelerin merkezinde gençler olacak. Gençler bizim geleceğimiz ve biz gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için hep birlikte çalışacağız." diye konuştu.

-"Gençlik Kampı projesini hayata geçireceğiz"

Bıyık, mahallelerde çok amaçlı spor salonları yaparak, gençlerin ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler olarak yetişmesine imkan sağlayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Devam eden iki spor salonunu kısa sürede tamamlayarak, gençlerimizin hizmetine sunacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyemize devredilen askeri alanda Büyükşehir ile çok güzel bir gençlik kampı projesini hayata geçireceğiz. Bu konuda siz gençlerin de fikir ve görüşlerini dinleyeceğiz. Gençlerin beklentilerini karşılamak için istişare içinde olacağız. Gençlerin bakış açılarına, vizyonlarına ihtiyacımız var. Bu nedenle gençlerin her zaman yanında olacağız."

Milletvekili Sami Çakır da gençlere yönelik projelerle önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, gençlerden 31 Mart seçimlerinde AK Parti'ye destek istedi.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title