Haberler

Yerel Seçimlere Çok İyi Çalışarak Hazırlanacağız"

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yerel seçimlere çok iyi çalışarak hazırlanacaklarını belirterek, mart ayında yapılacak seçimle Muğla'da AK Parti'li belediye sayısını artıracaklarını söyledi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yerel seçimlere çok iyi çalışarak hazırlanacaklarını belirterek, mart ayında yapılacak seçimle Muğla'da AK Parti'li belediye sayısını artıracaklarını söyledi.

AK Parti Muğla İl Danışma Kurulu eylül ayı toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'de göreve gelenlerin bayrağı en iyi şekilde taşımak için gece gündüz çalışarak çaba gösterdiğini dile getirdi.

Görev yapacakları süre içerisinde hiç kimseyi ötekileştirmeden, sevgi ve saygı içerisinde çalışma yürüteceklerini belirten Gökcan, şunları kaydetti:

"Yerel seçimlere çok iyi çalışarak hazırlanacağız. Muğla'da şimdilik 3 belediyemiz var ama Allah'ın izniyle marttan sonra bu sayı artacak. Biz bu seçimlerde AK Parti olarak iddialıyız çünkü Muğla şu an hiç hakettiği yerde değil. Muğla artık markalaşma sürecinin tamamlamış bir şehir olacak."

Milletvekili Mehmet Yavuz Demir de yerel seçimlerde belediye başkan adayları belirlenirken hiçbir şekilde duygusal düşünmeyeceklerini söyledi.

Yerel seçimlere mahalle mahalle dolaşarak çok iyi hazırlanacaklarını vurgulayan Demir, bu dönem Muğla'daki birçok belediyeyi kazanmak istediklerini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ise genel seçimlerde Muğla'dan üçüncü milletvekili çıkarmaya çok yaklaştıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Muğla'da 181 bin olan oyumuzu 182 bin 500'e çıkardık. Yaz aylarında yapılan seçimlerde tatil beldelerinde olan yazlıkçılar oylarını Muğla'da kullandılar. Muğla'da yazlıkçıların sayısı yaklaşık 58 bin ve bir çoğunun partimizi desteklemediğini biliyorum. Bunun sonucunda 617 oy ile üçüncü milletvekilini kaybettik fakat yine de bu rakam, bazı arkadaşları uykusuz bıraktı. Muhalefet milletvekilleri seçim günü uyku uyumadan beklediler. Ayrıca Muğla'da 14 bin 500 geçersiz oy çıktı."

Yerel seçimlerde adaylık konusunda yönetim olarak kimseye verilmiş bir sözleri olmadığını dile getiren Mete, "Aday adaylarına mesafemiz eşit olacak. Halkın teveccühünü alacak adayların arkasında olacağız. Kırgınlıkları bir kenara bırakarak bir araya gelerek aynı hedefe koşmamız gerekiyor." dedi.

İl Danışma Kuruluna belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ak Parti Muğla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title