Haberler

Yerel Seçime Doğru

MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzunırmak, Çine Karaman köyünü ziyaret etti.

MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Uzunırmak, Çine Kahraman köyünü ziyaret etti.

Uzunırmak, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette, köylülerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Aydın'ın büyükşehir statüsüne alınmasıyla köylere hizmeti belediyenin götüreceğini hatırlatan Uzunırmak, Aydın'ı diğer başkan adaylarına göre daha iyi tanıdığını savunarak "Aydın'ın 490 köyünden 470 tanesinde benim çivim vardır, benim eserim vardır. Aydın ve mahalleleri için projeler hazırladık. Bütün sorunlarınızı çözmek ve en iyi yatırımları yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Köylerdeki huzuru şehre, şehirdeki imkanları köylere getireceğiz" dedi.

Aydın'a organize besi bölgeleri ve besi çiftlikleri kuracaklarını, birçok alanda projelerinin olduğunu söyleyen Uzunırmak, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun verdiği sözleri yerine getirmediğini öne sürerek şöyle konuştu:

"Aykonut ile ilgili, Çerçioğlu 'bu benim namus borcum' diyerek noterden 'bu iş çözülecek ben bu işi çözeceğim' diye taahhüt verdi. Aykonut mağdurlarına, Çerçioğlu sözünü yerine getirmiş mi sorun. Şimdi seçim önü de bunları görmezden gelip başka başka sözler veriyor. Çerçioğlu, Aydın otobüs terminalini 2009 seçimlerinde 100 dönüm alanda yapacağım demişti. Şimdi ise 28 dönümlük bir alana yapıldı ve söylenilen ile alakası olmayan bir yapı meydana geldi. Zaten yanlış yere kuruldu, çekin havayı içinize pis kokuyu alın takip edin, o sizi terminale götürecektir."

Kuşadası'nda 70 kişiye rozet

MHP Kuşadası teşkilatında partiye katılanlara rozet takıldı.

Kuşadası Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen rozet takma töreni ile 70 kişiye rozet takıldı.

Törene MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Kuşadası MHP İlçe Başkanı Cemal Sarı, Kuşadası MHP Belediye Başkan adayı Mahmut Kazancıoğlu, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, yerel seçimler öncesinde teşkilatlarına katılımların hızla sürdüğünü belirterek "Tecrübesiyle, karakteriyle, efendiliğiyle partimize ve ülkesine çıkarsızca hizmet edecek değerleri aramıza katıyoruz. Bu çalışmalarımızı tamamını toplumun önünde, kapalı kapıların arkasında gerçekleşen ittifaklar olmadan gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz yerel seçimlerinde Kuşadası MHP Belediye Başkan adayı Mahmut Kazancıoğlu başkanlığında oluşacak kadrolarımızla Kuşadası'na en iyi hizmeti vermektir" dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse de, Kuşadası'nda kadın kollarının gücünü bildiklerini ifade ederek, "Bugün aramıza yeni katılan yeni kadın üyelerimizle birlikte Kuşadası MHP kadın Kollarımız gücüne güç katmıştır" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Ali Uzunırmak Kuşadası Aydın Çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title