Haberler

Yerel Seçime Doğru

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Eroğlu, “Kentin yaşam kalitesini yükselteceğiz, yaşam daha kolay, daha güzel olacak”

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Eroğlu, belediye başkanı olduklarında kentin yaşam kalitesini yükselterek daha kolay yaşanabilir bir şehir ve daha güzel bir Kırıkkale için canla başla çalışacaklarını söyledi.

Eroğlu, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, dünyanın en büyük ve en köklü partilerinden biri olan CHP'nin Kırıkale için gösterdiği bir aday olduğunu belirterek, bilgi birikimiyle Kırıkkale'nin sorunlarını çözmeye hazır olduğunu kaydetti.

Kentin hak ettiği kadar iyi yönetilmediğini ileri süren Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kırıkkale'nin hak ettiği kadar iyi yönetilmediğini düşünüyorum, geçmişe baktığımda ve insanlarla konuştuğumda Kırıkkale insanının hala 30-35 yıl önce istedikleri şeyleri bugün de istediklerini görüyorum. Hiçbir sorunun çözülmediğini görüyorum. güzel şehrimizi modern ve çağdaş bir kent haline getirmek istiyoruz."

Toplantıya, belediye başkan adayı Eroğlu'nun yanı sıra, CHP Kırıkkale İl Başkanı Ziya Kavlak ile yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Kırıkkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title