Haberler

CHP'de Antalya Belediyesi İçin 4 Adaylık Başvurusu Var

Güncelleme:

Antalya'da yerel seçimlerde CHP'den aday olacak kişiler, il ve ilçe örgütlerine başvurularını yaptı.

CHP'de yerel seçimlerde aday adaylığı için il ve ilçe örgütlerine başvuru süresi sona erdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 4 başvuru yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Figen Çalıkuşu ile eski büyükşehir belediye başkanlarından Bekir Kumbul, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için CHP İl Başkanlığına müracaatta bulundu.

İlçelerde de en fazla müracaat Konyaaltı İlçe Başkanlığına yapıldı. Konyaaltı Belediye Başkanlığına Muhittin Böcek, Şefik Birgen, Mehmet Özbey, Bülent Kemal Dolunay, Süleyman Özdemir, Necati Kök, Behiye Koparan, Ali Kızılateş, Dursun Gündoğdu, Nuri Özkul, Orhan Budak ve Ayhan Zor'un müracaatta bulunduğu kaydedildi.

7 kişinin başvurduğu Muratpaşa Belediye Başkanlığı aday adayları arasında ise Süleyman Evcilmen, Ömer Melli, Adnan Yıldız, Murat Bulat, Deniz Filiz, Bayram Ateş ve Erdem Armen'in yer aldığı belirtildi.

CHP'den Kepez Belediye Başkanlığı için Zeki Başaren, Osman Selen, Şükriye Karaben ve Kubilay Döşeyen'in, Döşemealtı Belediye Başkanlığı için Turgay Genç ve Menderes Dal'ın, Aksu Belediye Başkanlığı için Cengiz Aldemir ile Ramazan Çetin'in başvuruda bulunduğu bildirildi.

Akseki Belediye Başkanlığı için Mehmet Gölcü'nün, Gazipaşa Belediye Başkanlığı için Cem Burak Özgenç, İbrahim Deniz Özdemir, Yavuz Çelik ve Bülent Kocabaş'ın, Serik Belediye Başkanlığı için Muhammet Konur, Yusuf Zeybek ve Arif Bulut'un, Finike Belediye Başkanlığı için de Ömer Çırpar'ın müracaat ettikleri kaydedildi.

Kaş Belediye Başkanlığı için Ömer Saim Karakurt, Halil Arıkan, Ali İhsan Bendi, Kadriye Hacımusaoğlu ve Şeref Karabağ'ın, Kemer Belediye Başkanlığı için Kemal Yüksel, Umut Güneş ve Ahmet Can'ın, Manavgat Belediye Başkanlığı için Mehmet Çınar, Şükrü Sözen'in, Demre Belediye Başkanlığı için Ali Rıza Yatkın'ın başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Kumluca Belediye Başkanlığı için Mustafa Çetinkaya, İbradı Belediye Başkanlığı için Serkan Küçükkuru ile Alanya Belediye Başkanlığı için de Şefik Türktaş ve Murat Can'ın müracaat ettiği ifade edildi.

Öte yandan Elmalı İlçe Başkanlığına 2, Korkuteli İlçe Başkanlığına da bir başvuru yapıldığı bildirildi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Özdemir Mustafa Akaydın Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title