Haberler

Yerel Seçim Mesaisine Başlayan Erdoğan, Vaatlerini Yerine Getirmeyen İsimlerin Üzerini Çizecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim mesaisine şimdiden başladı. Çalışmalarını adaylar üzerinde yoğunlaştıran Erdoğan, sözünü tutmayan belediye başkanlarını bir kez daha aday göstermeyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim mesaisine şimdiden başladı. Çalışmalarını adaylar üzerinde yoğunlaştıran Erdoğan, sözünü tutmayan belediye başkanlarının adının üzerini çiziyor.

ERDOĞAN YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

24 Haziran'daki seçimlerde sandıktan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına da başladı.

Yerel seçimlere çok önem veren Erdoğan, aday belirleme sürecinde vaatlerin gerçekleşme oranını dikkate alacak.

Yerel Seçim Mesaisine Başlayan Erdoğan, Sözünü Tutmayan Başkanların Adını Çiziyor

SÖZÜNÜ TUTMAYANA ÇİZİK

Seçim öncesi proje sözü verip göreve geldikten sonra projeleri rafa kaldıran isimlerin tespit edilmesi durumunda, bu isimler yeniden aday gösterilmeyecek.

Yerel Seçim Mesaisine Başlayan Erdoğan, Sözünü Tutmayan Başkanların Adını Çiziyor

PROJELER KONUŞACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sürecinde, gerçekleştirilen ve hazırlığı süren mega projelere vurgu yapacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title