Haberler

Yere Düşen 100 Lirayı Gizlice Alıp Cebine Koyan Vatandaş Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Samsun'da alışveriş için gittiği marketin içinde yere düşürülen 100 lirayı gizlice alıp cebine koyan vatandaş, güvenlik kameralarından tespit edildikten sonra gözaltına alındı.

Samsun'da bir kişi markette yere düşürülen 100 lira parayı gizlice alıp cebine koyup evine gidince polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işçisi Ünal T. (30), alışveriş için gittiği marketin içinde cebinde 100 lira parayı yere düşürdü. Bu sırada Ünal T.'nin arkasından gelen Y.K. (45) yerde gördüğü parayı ayağı ile gizleyip daha sonra yerden alıp cebine koyarak marketten ayrıldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Güvenlik kamerası görüntüsünde bir kişinin parayı alıp cebine koyduğu tespit edilince olay polise haber verildi. Denizevleri Polis Merkezi ekipleri güvenlik kamerası görüntüsünden yola çıkarak yaptıkları çalışmalarda Y.K.'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan Y.K., Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atakum Samsun Haberler

500

Yorumlar (130)

ADANALI:

CEBİNDEN ÇALSA HIRSIZDIR , YERDE BULDUĞUNUN ÜSTÜNE BASIP ALANA DEĞİL O PARAYA MUHTAÇ EDENLER UTANSIN. YAZIKLAR OLSUN ADALET BİTMİŞ RESMEN

37
10
yanıtYanıtla
nhyrdüüo:

kes

yanıt1
yanıt1
M.yLdz:

KENDİ PARAN GİDİNCEDE BÖYLE Mİ DİYECEKSİN?

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Yere düsen 65 milyon euroluk metrobuslerin sahte ihalesinden cebini dolduranlardan neden 1 kisi bile göz altina alinmadi? 100 liranin pesine düseceginize 65 milyon euronun pesine düsün!

34
4
yanıtYanıtla
FİKİR:

Parayı ayakkabı kutusuna koysaydı ben hayırlı iş yapacağım parayıda hayırlı iş adamından aldım imam hatip yapacağım başka bir hayırlı iş adamıda tanıdığımdır o yüzden kutuya sakladım deseydi direk aklanırdı.

23
15
yanıtYanıtla
İSMAİL TARHAN:

GASP YARALAMA YADA BAŞKA SUÇ OLSA ADLİ KONTROL İÇİN SERBEST BIRAKILIR YAZIK YA

33
4
yanıtYanıtla
adımı yazmam:

millet madur diye harama mı el uzatmak gerek. ben yolda 1 lira bulsam sahibini bulamıyorsam dilenciye veriyorum. haram lokma yiyeceğime açlıktan ölürüm daha iyi.

27
6
yanıtYanıtla
!!!:

Açlıktan ölecek safhaya geldin mi hiç? Ayrıca o dilencilerin çoğu senden daha zengin. Senden daha fakir olana da vermemen lazım aslında sen 1 lira veriyorsun diye onlar sokakta dilenmeye devam edip alternatif bir geçim kaynağı bulmuyorlar.

yanıt3
yanıt0
NASIL:

Haram lokmayı dilenci mi yesin bu nasıl mantıktır ?

yanıt0
yanıt0
müslüman müteahhit:

çalmışken büyük çalacaksın. . . ben devletten ihale alarak zengin oldum, böyle ahmaklarda 100 lira için yakalanır:)

21
11
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title