Haberler

Yerde Bulduğu Para Dolu Cüzdanı Cebine Böyle Attı

Güncelleme:

İzmir'de içi para dolu cüzdanını düşüren adam, güvenlik kameralarını incelediğinde bir kez daha şoke oldu. Cüzdanı yerde gören vatandaşın, içi para dolu cüzdanı beline soktuğunu gören talihsiz adam, Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İzmir'de içi para dolu cüzdanını düşüren adam, güvenlik kameralarını incelediğinde bir kez daha şoke oldu. Cüzdanı yerde gören şahsın, içi para dolu cüzdanı beline soktuğunu gören Aşkın Acargür, şahıs hakkında "Hırsızlık" suçlamasıyla Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

CÜZDANI BULAMAYINCA GÜVENLİK KAMERALARINI KONTROL ETTİ

31 Temmuz 2018 günü saat 08.00 sıralarında İzmir'in Alsancak semtindeki işyerini açtıktan sonra vergisini yatırmak üzere bisikletiyle yola çıkan reklamcı Aşkın Acargür, içinde 785 euro ve 3 bin 100 TL bulunan cüzdanının cebinde olmadığını fark edince şoke oldu. Bisikletiyle geldiği yolları kontrol eden Acargür, cüzdanını bulamayınca çareyi güvenlik kameralarını kontrol etmekte buldu.

CÜZDANI CEBİNE ATAN ADAMI SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ

İşyerinin bulunduğu sokaktaki bir güvenlik kamerasını inceleyen Acargür, izlediği görüntülerle bir şok daha yaşadı. Görüntülerde, cüzdanını düşürdüğü sırada karşıdan gelen bir şahsın cüzdanı hemen yerden alıp beline gizlediğini fark eden Acargür, soluğu savcılıkta aldı.

"CÜZDANIMIN İÇİNDE 785 EURO VE 3 BİN LİRA PARA VARDI"

Kendisine haber verebilecek mesafedeyken cüzdanını alıp giden şahıs hakkında "Hırsızlık" suçlamasıyla savcılığa başvurduğunu kaydeden Aşkın Acargür, "Güvenlik kamerasını incelediğimde bir şahsın yere düşen cüzdanımı alıp gittiğini fark ettim. Bana seslenmeden cüzdanımı alıp gitmiş. Cüzdanımın içinde 785 euro ve 3 bin 100 lira para ile kimliğim, ehliyetim ve banka kartlarım vardı. Sanki kendi malıymış gibi alıp hemen beline soktu cüzdanı. Komşularım bu adamın devamlı buradan geçtiğini söyledi. Cüzdanı alıp giderken etrafı da kontrol etmiş" dedi.

Acargür, cüzdanını alıp giden şahsı görenlerden polisi aramalarını isterken, şahsın bulunacağından emin olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Alsancak İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (58)

hak:

senin cüzdanını çalmamış. sen cüzdanına sahip olamıyorsan karşındaki kişinin cüzdanı sana vermemesinden dolayı onu hırsızlıkla suçlayamazsın.

8
7
yanıtYanıtla
)):

iyi etmiş. sen hemen adama hırsızlık damgası vuruyorsun. hele bekle belki getirir. ve biraz daha yumuşak konuş. bu durumda getirecegi varsada getirmez. . biraz uslup dikkat et.

8
5
yanıtYanıtla
gerçekler:

izmirde din iman fazla yok, gavur izmir denilir falan ama vicdan var. medeniyet var insanlık var. laiklik var. insana saygı var. kültürvar. hi bir şejhirde bulamayacağınız kadar özgürlük laiklik ve bilge insan var. imanınız size olsun demokrasi özgürlük laiklik izmirin olsun. her yer izmir olmak dileğiyle

2
11
yanıtYanıtla
AHMET:

Öbür tarafa laikliğe bakacaklar zaten zır cahil iman sizin olsun yazmışsın umarım benim olur.

yanıt2
yanıt0
muhtar:

düşürmüyeceksin arkadaş adam gelip cebinden almamış

5
7
yanıtYanıtla
adsız:

izmir den bu insanları türkiye sınırına attın istemiyoruz. iyice pislendi izmir bir çaresini bulun artık ayırırmısınzı vizemi koyarsınız. bir izmir vatandaşı olarak türkiye nin çeşitli yerlerinden gelip pisletmesinler burayı artık

5
5
yanıtYanıtla
Bulmmuş:

Adam çalmamıski, yolda bulmuş. İnsiyatifine kalmıiş. Rahmani biri ise sahibini bulur. İstersede yer.

9
1
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

DEFİNE mi bu kardeşim hırsızlığın ta kendisi, kılıf bulma sen de yaptıysan sahibini bul yada bulduğun miktar kadar hayır yap sonrada tövbe et

yanıt3
yanıt5
BIZZT:

O DEĞİLDE ADAM YERDEN BULUYOR ALIYOR BENCE SUÇLU DEĞİL

8
2
yanıtYanıtla
eren:

kardes 2 bin tl para kaybettım 3 sene once ıcınde kımlıkte vardı cuzdanı 2 hafta sonra buldum ıcınde sadece kımlıgım vardı para yoktu. Parayı bulan adi herif polıs karakoluna gıdebılır parayı verebılır . sana gelınce bı bıtmedınız ulan sız ve sızın gıbı dusunen zıhnıyet yolda 5 bin 10 bin bulucaksın suclu degıl he doğada mı oluyo ulan cuzdanın ıcınde para felan. sızın zıhnıyetınıze tukureyım ben ınsallah basınıza gelırde anlarsınız boyle.

yanıt1
yanıt2
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title