Haberler

Yenişehir Belediyesi Hizmetler İçin 2.5 Milyar YTL Harcadı

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi'nin 2007 Yılında Yapılan Hizmetler İçin 2.5 Milyon YTL Harcama Yapıldığı Bildirildi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi'nin 2007 yılında yapılan hizmetler için 2.5 milyon YTL harcama yapıldığı bildirildi.

Yenişehir Belediyesi 2007 yılında yapılan hizmetlerle ilgili, Büyükşehir Belediyesi Konuk Evi'nde mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütlerin katılımıyla sunum yapıldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı A. Haluk Eyüpoğlu, sokaklarda basamak, yol betonlama, asfaltlamanın yanı sıra Ofis semti kaldırım düzenleme ve yol genişletme çalışmalarının yapıldığını söyledi. Şehitlik, 450 evler, İplik, Aziziye ve Feritköşk mahallerinde kaldırım düzenlenme ve yolların kilitli parke

taşıyla döşendiği belirten, Eyüpoğlu, "Park Bahçe Müdürlüğü'nün 2007 yılında bin 250 ağaç, 185 ibreli ağaç, 2 bin 500 bodur bitki, 5 bin 640 mevsimlik bitki olmak üzere toplam 9 bin 575 ağaç dikimi yapıldı. Çöp kutusu, toprak, oturma bankı, çim tohumu, bahçe düzenlemeleri ve ağaç budama ihtiyaçlarının da karşılandığı gibi 9 okulun ve 5 caminin çevre ve yol düzenlemesi olmak üzere toplam yapılan hizmetlere 2.5 milyon YTL harcandı" şeklinde konuştu.

(AYŞ-AYŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title