Haberler

Yenipazar Belediyesi Yeni Hibe Araçlar İçin Mevlit Okutup Pilav Dağıttı

BİLECİK (İHA) – Bilecik’in Yenipazar İlçe Belediye Türkiye’nin çeşitli ilçelerinden aldığı hibe araçlar için mevlit okutarak vatandaşlara pilav ikramında bulundu.

BİLECİK (İHA) – Bilecik'in Yenipazar İlçe Belediye Türkiye'nin çeşitli ilçelerinden aldığı hibe araçlar için mevlit okutarak vatandaşlara pilav ikramında bulundu.

Yenipazar Belediyesi'ne, Adana'nın Seyhan İlçe Belediyesi, Ankara'nın Etimesgut İlçe Belediyesi, Antalya'nın Alanya İlçe Belediyesi ve Bilecik merkez Vezirhan Belde Belediyelerinden hibe yoluyla gelen makam aracı, otobüs, traktör, kamyon, kepçe ve yükleyici olmak üzere pek çok araç için Merkez Cami'nde mevlit okutup halka pilav ve tatlı ikram etti. Hibe araçlar hakkında bilgi veren Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, bu gelen araçlar ile vatandaşlara daha iyi hizmet edeceğinin belirterek, "Göreve geldiğimizde belediye borç batağına saplanmış ve icra takipleri gelmeye başlamıştı. Alacaklı kurum ve şahıslarla görüşüp iyi niyet çerçevesinde borçları taksitlendirip belediyeyi iflasın eşiğinden kurtardık. Birçok Belediyelerden çeşitli araçları hibe alıp Yenipazar'ımıza kazandırdık" dedi.

Törene katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ise, "Yapılacak hizmetler bireysel değil bu memlekete kalacak hizmetlerdir. Hazreti Ömer'in bir sözü var, der ki, 'Dört şey geri dönmez. Bir tanesi atılan ok, bir tanesi söylenen söz, kaçırılan zaman ve kaçırılan fırsat'. Bu göreve seçildiğinize göre bu millete hizmet etmekle yükümlüsünüz. Yenipazarın çehresini değiştirmeye hepimize görev düşüyor" dedi.

Konuşmanın ardından Merkez Cami'sinde okunan mevlit'in ardında hibe araçlar hizmete girdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenipazar Türkiye Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title