Haberler

Yenimahalle'ye 450 Milyonluk Dev Yatırım

Her gün yeni bir iş kapısının açıldığı Yenimahalle’de toplam 450 milyon liraya mal olan ve en az 2 bin kişiye iş ve aş kapısı olacak olan Podium Alışveriş, İş ve Yaşam Merkezi hizmete girdi.

Her gün yeni bir iş kapısının açıldığı Yenimahalle'de toplam 450 milyon liraya mal olan ve en az 2 bin kişiye iş ve AŞ kapısı olacak olan Podium Alışveriş, İş ve Yaşam Merkezi hizmete girdi. Dev yatırımın açılışına katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, AVM'nin ilçeye değer katacak bir yatırım olduğuna dikkat çekerek, "İster bir berber dükkanı olsun, isterse bir fabrika Yenimahalle bölgesinde hizmete giren her iş ve AŞ kapısını destekliyor, yatırımcıların yanında oluyorum" dedi.

71 bin metrekare alana sahip Podium AVM, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Milletvekili Mahmut Sami Mallı, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu'nun katıldığı bir törenle hizmete girdi. Yenimahalle'nin gün geçtikçe daha da gelişip, büyüdüğüne vurgu yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle bölgesine değer katacak bir yatırımı hizmete açmaktan onur duyuyorum. Açılan her yeni iş yerinin aynı zamanda bir AŞ kapısı olduğunu biliyorum" dedi.

Kendisinin de ticaretten gelen bir yerel yönetici olduğunu hatırlatan Yaşar, "Ticaretle uğraşmanın bütün sıkıntılarını biliyorum ama ülkemizi siz iş adamları büyüteceksiniz. Türkiye üreterek ayakta kalacaktır. Ne kadar çok üretirsek, ne kadar sermayeyi tabana yayarsak, milli gelir dağılımını düzeltirsek Türkiye'deki sorunları da o kadar hızlı çözüme kavuşturacağımıza yürekten inanıyorum. Onun için girişimcilerin yanındayım. Yenimahalle bölgesinde hizmete giren ister bir berber dükkanı olsun, isterse de bir fabrika her iş ve AŞ kapısını destekliyorum" dedi.

Tüm ülkeyi yasa boğan Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle açılışlarını bir hafta ertelediklerini hatırlatan Podium AVM Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ergin, "Bu menfur terör saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. İnanıyor ve diliyoruz ki barış ve huzur dolu günlere bir an önce kavuşacağız" dedi.

Başkent'e yakışır bir yatırıma imza attıklarını ifade eden Ergin, "Her yönünü titizlikle hazırladığımız AVM'miz hem Yenimahalle'ye hem de Ankara'ya yeni bir renk, yeni bir soluk getirecektir. Konumu, modern mimarisi, açık ve kapalı sosyal yaşam alanlarıyla Ankara'nın yeni bir çekim merkezi olacaktır. Ziyaretçilerimizin aradığı her şeyi bulacağı bu merkez; kolay ulaşılabilir, konforlu, ferah bir yapıya sahip. Toplam 450 milyon TL'ye mal olan yatırımımızla en az 2 bin kişiyi istihdam edeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Yenimahalle Mustafa Ak Keçiören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title