Haberler

Yenimahalle ve Tüsiav'dan İftar İşbirliği

Yenimahalle Belediyesinin Demetevler pazar yeri yanına kurduğu iftar çadırında Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) ihtiyaç sahibi aileler için iftar verdi.

Yenimahalle Belediyesinin Demetevler pazar yeri yanına kurduğu iftar çadırında Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) ihtiyaç sahibi aileler için iftar verdi. İftara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak birlikte ev sahipliği yaptı.

Yenimahalle Belediyesi, bu Ramazan'da da bütün Yenimahallelilerin huzur içerisinde oruçlarını açması için dört koldan çalışıyor. Her mahalleye iftar sofrası kuran belediye, Şentepe ve Demetevler'deki iftar çadırlarında da her gün binlerce vatandaşa 4 çeşit yemek ikram ediyor. TÜSİAV da Demetevler iftar çadırında bir günlük iftar bedelini karşılayarak yaklaşık bin 600 kişiyi aynı sofrada buluşturdu.

Çadırda alkışlarla karşılanan Yaşar, masaları tek tek gezerek vatandaşları selamladı.

Ezanla birlikte iftar yapan Yenimahallelilere yemeğin ardından çay ikram edildi.

"Kimse yatağına aç girmesin"

Sarıtoprak'a bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden Yaşar, "Ramazan, birlik, beraberlik paylaşım ayı. Biz Yenimahalle Belediyesi olarak Yenimahalle'de yaşayan her yurttaşın midesinden bir kap sıcak yemek geçmesi, hiç kimsenin yatağına aç girmemesi için çaba sarf ediyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title