Haberler

Yenimahalle Temizlikte Öncü

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İlçe Sınırları İçindeki Cadde ve Sokakların Temizlenmesi İçin Yoğun Mesai Harcıyor.

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içindeki cadde ve sokakların temizlenmesi için yoğun mesai harcıyor.

Yenimahalle Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşayabilmesi için rutin çalışmalarını sürdüren temizlik ekipleri, Batıkent, Demet, Ümitköy, Gazi, Yenimahalle-Karşıyaka, Şentepe ve Sanayiler bölgesinde gece gündüz toplam 570 araçla günde 20 bin ton çöp topluyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, "Temizlik imandan gelir. Gerçekten de insanın içinin huzurlu ve ferah olabilmesi için mekanda da ferahlık gerekiyor. Bu sebeple belediyemize bağlı Temizlik İşleri

Müdürlüğü ekipleri, hem ilçede mümkün olabildiğince sağlıksız bir ortama mahal vermemek, hem de görüntü kirliliği oluşmaması için sürekli teyakkuz halinde, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle hizmet veriyor" dedi.

(DUY-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title