Haberler

Yenimahalle'de Yetişti, Şampiyonluğa Erişti

4 yaşındayken Yenimahalle Belediyesinin açmış olduğu bir yüzme kursuna yazılan Merve Tuncel’in hayatı yeteneğinin keşfedilmesiyle değişti.

4 yaşındayken Yenimahalle Belediyesinin açmış olduğu bir yüzme kursuna yazılan Merve Tuncel'in hayatı yeteneğinin keşfedilmesiyle değişti. 8 yıl önce yüzme öğrenmek için Yenimahalle Belediyesinin kapısını çalan Tuncel, bugün belediyenin şampiyon yüzücüsü oldu.

Kendini Yenimahalle Belediyesinin havuzlarında 4 yaşından bu yana yetiştiren 12 yaşındaki Tuncel, 11-12 yaş Türkiye Yüzme Gelişim Projesi 100-200 m kelebek Türkiye birincisi oldu. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü çatısı altında başarıdan başarıya kulaç atan Tuncel'in hedefi Yenimahalle'nin adını tüm dünyaya duyurmak. Aldığı başarılı sonuçlar ile Milli Takım kapısını aralayan genç şampiyonun hayali ay yıldızlı mayoyu giymek.

Aynı zamanda 400 m serbestte Türkiye 3'üncüsü ve 50 m kelebekte de Türkiye 2'incisi olan başarılı yüzücü, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a kendisine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Başarının sırrı çok çalışmaktan geçiyor

Başarısının sırrının çok çalışmak olduğunu da belirten yüzücü, "Günde 2 saat antrenman yapıyorum. Ailem de beni çok destekliyor. Aynı zamanda Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a da teşekkürlerimi sunuyorum. Belediyenin spor komplekslerinden istediğim gibi yararlanabiliyorum. Bana ayrıca destek veren, bugünlere gelmemi sağlayan Yiğit Yüregir ve Erhan Bulut hocalarıma da minnettarım. Henüz 4 yaşındayken çok iyi bir yüzücü olacağımı keşfettiler ve benimle ilgilendiler" dedi.

"Fethi Başkan Yenimahalle'yi sporun başkenti haline getirdi"

Kızlarının her zaman yanında olduklarını dile getiren Baba Sulhi Tuncel de kızlarıyla gurur duyduklarını ifade etti. Baba Tuncel, "Kızımın başarısı bize gurur veriyor. Antrenmanlarına sürekli kızımı ben getiriyorum, ona her türlü destek oluyorum. Kızım yüzmeyi çok seviyor, yaptığı işi seviyor, suyu seviyor, çalışmayı seviyor bu da ona başarı getiriyor. Yenimahalle havuzlarından da çok memnunuz. Fethi Başkan Yenimahalle'yi sporun başkenti haline getirdi. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title