Haberler

Yenimahalle'de Avukatlar Günü Yemeği

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla belediye avukatları ile öğle yemeğinde buluştu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla belediye avukatları ile öğle yemeğinde buluştu. Yemeğe Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu ve belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Kayhan Yüregir de katıldı.

Avukatlarla sohbet eden Başkan Yaşar, "Hepimiz yurtsever olarak hukukun üstünlüğünü, bağımsızlığını, tarafsızlığını, korumak için görevimizi yapmak zorundayız" dedi.

Hukukun olmadığı yerde hiçbir şey olmaz

"Hukukun olmadığı yerde üretim olmaz, huzur olmaz, hiçbir şey olmaz" diye konuşan Yaşar, "Beğenmesek de, içimize sinmese de hukuk kurallarına uymak zorundayız. Bunun için mücadele ediyoruz. Ben avukatlarımıza her zaman hukuku sonuna kadar vatandaşların lehine kullanın ama bir milim geçmeyin diyorum. Çünkü yasalara uymak zorundayız. Adalet sistemimiz çağdaş demokratik ülkelerde olduğu gibi olmazsa Türkiye'nin sorunları çözülmez. İnşallah adaletin verdiği kararlara saygı duyabileceğimiz günler biran önce gelir. Önümüzdeki yıllarda daha güzel ve huzurlu günlerde gününüzü kutlayabilmeyi diliyorum. Avukatlar Günü'nüz kutlu olsun" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avukatlar Günü Fethi Yaşar Yenimahalle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title